►El 19 de juliol es projectarà al Castell de Montjuïc “ The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert” de Stephan Elliott.

►Un film que va marcar tota una generació d’aficionats al cinema i va tornar a posar de la màxima actualitat les cançons d’una formació avui mítica, els ABBA. Un grup d’artistes de cabaret de Sydney són contractats per actuar en un hotel enmig del desert australià. Aniran cap allà vestits amb perruques i sabates de plataforma i conduint un autobús de color rosa. Quan l’heroi amb qui tot el públic s’identifica és una drag queen.

►Les sessions de cinema a l’aire lliure més populars de la ciutat tornen al Festival Grec de Barcelona amb un programa format per nous clàssics i films d’actualitat que s’acompanyen de bona música. Les nits d’estiu al castell de Montjuïc amb el concert de Monique Makon and the Souls Titoo’s, una nova veu de l’escena de la música negra de la ciutat que es mou amb la màxima solvència per territoris del soul, el jazz, el rhythm and blues, el blues i el rock.