►El muntatge, premi Max 2019 al millor espectacles musical, servirà per celebrar els 13 anys del Kursaal

►La Sala Gran del Kursaal acollirà aquest dijous, 20 de febrer a les 21:30h, l’espectacle musical ‘The Opera Locos’, una batalla d’egos plena d’òpera i molt d’humor de la mà de la companyia Yllana. El muntatge, premi Max 2019 al millor espectacle musical, servirà per celebrar els 13 anys de la reinauguració del Kursaal.

►A ‘The Opera Locos’ una peculiar troupe d’òpera, formada per cinc excèntrics cantants, es disposen a fer un recital amb un repertori dels compositors més grans del gènere. Al llarg de la representació s’aniran descobrint les passions ocultes i anhels de cada un d’ells, que crearà situacions absurdes i imprevisibles.

►Cinc cantants lírics són els protagonistes de ‘The Opera Locos’, un espectacle còmic operístic en què els grans èxits de l’òpera es fusionen amb altres estils musicals de la forma més original. Amb una singular posada en escena i amb el sentit de la comèdia d’Yllana, ‘The Opera Locos’ aconsegueix apropar l’òpera a tots els públics creant una experiència nova i diferent i d’una manera fresca, inusual i divertida.

►La companyia Yllana, dirigida per David Ottone i Joe O’Curneen, arriba ara a Manresa – on ja va presentar ‘The Primitals’, ‘Brokers’, ‘Muuuu’, ‘GagFather’, ‘Chefs’, entre d’altres – després d’arrasar durant tres mesos a París amb les entrades exhaurides.