►Els diumenges a les 20 h es pot veure a l’Almeria Teatre de Barcelona, “Txèspir ja canta”.

►L’espectacle està dirigit per Àngela Martínez amb la direcció musical de Josep Maria Borràs

►A sobre l’escenari: Icteri Malària: Àngel Cerdanya ‘El Sueco’. Chop-Suey La Vara: Rosa Nicolàs. Ei Ton Chon: Josep Maria Borràs.

►A Txèspir, ja canta, tres doctors especialitzats en Shaskespeare, a qui ells es refereixen familiarment com a ‘Txèspir’, ens presenten les Enèsimes Jornades Internacionals d’Estudis Txespirians Integrals, organitzades pel Departament de Llengües Abans Mortes que Senzilles de la Universitat de Xining Chingai (Xina) i per l’Instituto Confuso de Artes Chinas (Espanya).

►A causa de la proverbial manca de recursos per a la investigació a la península Ibèrica, els tres experts es van veure obligats a emigrar a la Xina per poder realitzar els seus estudis. Després de 28 anys i mig de recerca i com a resultat de les seves exhaustives investigacions van assolir un coneixement profund de l’obra de Shakespeare, que ara volen compartir amb una generositat extraordinària amb els experts i amb els profans assistents al simposi.

►Entre altres coses, ens presentaran una tècnica de retentiva sorprenent i visionària per a memoritzar els títols de les obres de Shakespeare i un mètode d’interpretació teatral específic per a representar-les.

►Per tal de facilitar la comprensió d’una sistèmica tan complexa, els tres doctors utilitzen a bastament la més potent de les eines pedagògiques: la música!

►I tot això gràcies a l’esponsorització d’algunes prestigioses marques molt reconegudes en certs ambients.