► “Una habitació buida” és una distòpia sobre la doble cara de les noves tecnologies.

►Una obra de teatre musical de creació amb llibret i lletres de Marc Artigau, la música de  Clara Peya, la direcció escènica és de Joan Maria Segura i la direcció musical de Miquel Tejada.

►L’espectacle va néixer com a  treball de fi de grau a l’Eòlia i va ser representada al Teatre Eòlia dins la Mostra de Creadors Emergents (2018), exhaurint totes les localitats. Ara, es podrà veure a El Maldà del 6 de novembre al 8 de desembre de 2019.

►A través d’una distòpia futurista l’espectacle vol mostrar i qüestionar la doble cara de les noves tecnologies i parlar de l’essència humana a través del temps. Conceptes com la buidor de l’ésser i la solitud, la importància de les arrels, la família, la gestió que fem (o es podria fer) com a societat de les noves tecnologies apareixen directa o indirectament en l’obra.

►Un espectacle musical gens convencional amb aires de ciència-ficció, però una ciència-ficció que parla de les relacions humanes. Una habitació buida vol apropar-se al públic i apel·lar a les seves emocions mitjançant la música i trencant la quarta paret.

►Una habitació buida és producció de la jove companyia Cia Llançat formada per Marc Arias, Ariadna Colomer, Eric Oloz, Marc P.Balasch, Carla Pueyo i Cristina Vallribera.

►SINOPSI
► “Imagina una habitació buida. Imagina que allà dins hi pots trobar o retrobar qui vulguis. Imagina que no hi ha límits. Potser molts han cregut que és un somni, però la distància entre el que és impossible i el que és real, cada cop és més difosa. Imagina un conte. Les habitacions sempre estan buides, som nosaltres els únics que les podem omplir. Imagina, It isn’t hard to do.”

►Intèrprets: Marc Arias, Ariadna Colomer, Ferran Enfedaque, Núria Llausí, Eric Oloz, Marc P. Balasch, Carla Pueyo, Cristina Vallribera. Piano: Miquel González.