►Una producció en clau de comèdia romàntica amb llibret d’Estanis Aboal i música original de Jesús Horcajo, que a partir del 16 de juny es pot veure a L’Eixample Teatre protagonitzat per Joan Gil, David G. Llop i la jove actriu Clàudia Abellán, on debuta en el seu primer muntatge professional. Un repartiment de tres actors molt joves, que no superen els 25 anys, dirigits pel mateix autor Estanis Aboal. L’espectacle estarà en cartell tots els dijous a les 21h a l’Eixample Teatre.

►Sinopsi:
La nostra historia comença a un McDonald’s. L’Abel, un noi modern, una mica friki, coneix per casualitat a una noia, la Clara. Ella és tot el que ell buscava, és perfecte…excepte en una cosa… és Vegana! La Clara es pensa que l’Abel és GAMER23, el noi amb qui havia quedat a través del Tinder, i l’Abel intentarà seguir-li la veta i allargar la mentida tot el temps que pugui perquè ella és la dona de la seva vida. Podrà un addicte al menjar ràpid conquistar el cor d’una activista alimentària?

►Qui són Pupipia Produccions?
Pupipia Produccions neix amb la intenció de crear un llenguatge propi dins el sector del teatre musical de petit format.

►Veganos, el musical, és la primera proposta professional d’aquesta jove companyia, que en menys d’un any estrena el seu segon espectacle, ja que anteriorment va estrenar Barbablava, el musical, al Teatre Zorrilla de Badalona.