►Fins el 10 de juny es pot veure al Teatre Gaudí de Barcelona “El vol de l’home ocell”

►Amb:
Àvia/Llibretera/Elvira, dona d’Arnau/Furtadora d’Ànimes: Lara Macip.
Blanca / Joana: Jordina Camps.
Neus / Queralt: Martina Peraferrer.
Gombrèn, Ombra de la Nit: Marc Andurell.
Ribas, Ombra de la Nit: Anna Camps.
Mataplana, Ombra de la Nit: Anna Estol.
Montgrony, Ombra de la Nit: Meritxell Alarcón.
Arnau: Carles Camps.
Adalaisa: Helena Romaguera.

►Un espectacle amb text i direcció  de Joan Gallart a partir de “El Compte Arnau”

►EL VOL DE L’HOME OCELL explica la història del Comte Arnau a partir de les cançons de Sangtraït, un grup de hard rock i heavy metal amb reminiscències fantàstiques i medievals, de la Jonquera, molt diferent dels altres grups de la seva generació, format l’any 1982.
►En el cor del Comte Arnau no hi ha amor. El seu càstig és vagar com una ànima en pena fins que algú es compadeixi d’ell i canti una cançó que li desperti l’amor de veritat. Però el termini se li acaba. La Furtadora d’Ànimes és a prop.
►A Blanca li agraden les històries medievals. L’Àvia li regala un conte sobre el Comte Arnau. La Blanca s’obsessiona amb aquest personatge. Creu que ella és l’única que pot salvar-lo.

►EL VOL DE L’HOME OCELL és, doncs, un musical a l’entorn de la llegenda segurament més coneguda de la tradició literària catalana. I la música de Sangtraït hi va com anell al dit. A través de temes tan emblemàtics com Somnis entre boires, Estones, Presoner del temps, La furtadora d’ànimes o Mirall de silenci es ressegueix la història d’Arnau i les Ombres de la Nit, d’Adalaisa, d’Elvira… Gairebé una vintena de cançons diferents per explicar un musical de llegenda.