►Del 7 de juny al 17 de juliol es podrà veure de la mà del director d’Yllana, Juan Ramos, creador de grans espectacles musicals com: “Hoy no me puedo levantar” o “The Hole” presenta al Teatre Coliseum un tribut a Queen: “We love Queen”.

►L’espectacle compta amb les veus principals d’Enrique Sequeros i Manuel Bartoll i amb els músics Jorge Ahijado, Micky Martínez i Sergio Gonzalez i el cos de ball format per Zaira Buitrón, Basem Tomás, Sara Salaberry, Patxi Loperena, Sylvia Mollá i Albert Suarez.

►”WE LOVE QUEEN”, un espectacle diferent i personal, una nova manera d’escoltar, sentir i gaudir les cançons d’una de les bandes de rock més espectaculars del segle XX, en un concert enèrgic, amb músics en directe.

►Guiats per un “Gran Fanàtic” de la mítica banda Queen, que ha muntat tota una catedral del Rock en homenatge i tribut a la seva banda preferida, els assistents participaran en una extravagant litúrgia d’exaltació a la vida i obra de Queen. Un dels assistents serà convidat cada nit a pujar a l’escenari per consumar amb la seva presència l’original cerimònia.

►Una espectacular posada d’escena, música en directe i el sentit de l’espectacle i diversió s’ajunten per crear un show carregat de bona música i ple d’energia, i que pretén emocionar i entretenir de principi al final amb tot el repertori de Queen.