“Pegados” explica la història d’un noi i una noia que es coneixen en una discoteca i acaben fent l’amor en un lavabo. A partir d’aquí tot s’embolica quan s’adonen que, per una estranya situació, no aconsegueixen desenganxar-se l’un de l’altre i decideixen anar a l’hospital. Aquí és on comença la història dels dos protagonistes, que estaran condemnats a entendre’s i conèixer-se durant la llarga espera còmica al box d’urgències.

►L’espectacle compta amb els joves artistes Iñaki Mur i Júlia Bonjoch i amb Gemma Martínez, que ja va formar part del primer repartiment del musical que va dirigir Victor Conde.

►La nova posada en escena està dirigida per l’Enric Cambray i l’Alícia Serrat i està produït per El Terrat (The Mediapro Studio) i Kaktus Music, A partir del 17 de setembre de 2020 al Teatre Goya de Barcelona.

►Amb 10 anys de vida, el musical compta amb més de 440 representacions realitzades per Espanya entre els anys 2010 i 2014, i amb múltiples versions a països d’Europa i Amèrica Llatina, que sumen en total més de 300 funcions. La gira internacional va recórrer països com Brasil, Colòmbia i Alemanya.

►A casa nostra, el musical va assolir un èxit sorprenent. De la mà dels seus autors, Ferran González, Alicia Serrat i Joan Miquel Pérez (música addicional), l’espectacle va guanyar els Premis Butaca a Millor Musical, Millor Composició Musical i Millor Actriu de Musical, i va ser reconegut amb els Premis MAX de Teatre (2011) com a Millor Espectacle de Teatre Musical i Millor Director Musical.

“Pegados” ha estat el musical escollit per celebrar el trentè aniversari de la companyia liderada per Andreu Buenafuente.

►La fitxa de la producció del 2010:

Pegados