►El diumenge 17 de maig farà 175 del naixement de Jacint Verdaguer Santaló, segons diuen, el poeta més musicat d’Europa.

►Per aquest motiu recuperem les imatges de “Verdaguer Ombres i Maduixes” que es va estrenar el 16 de desembre de 2016 al Teatre l’Atlàntida de Vic, amb  direcció escènica és d’Antoni Font Mir i Pep Paré, la direcció musical d’Arnau Tordera i coreografies de Karen López.

►El llibret va anar a càrrec de Pere Tió, Pep Paré, Jaume Coll Mariné, Antoni Font i Arnau Tordera.

►i el repartiment de l’estrena va ser:

►Verdaguer jove, Arnau Tordera; Verdaguer vell, Ferran Frauca, Roser del mas d’Heures, Xuel Díaz; Jep Morgades, Miquel Malirach; Jordi, Ernest Garrido; Guideta, Laia Alsina; Vicenç, Xevi Freixa; Mireia, Laura Pau; Paula, Maria Cirici; Joan, Robert Puig; Miqueló, Daniel Buson; Dolors, Karen López

►Músics:

►Obeses (amb Arnau Burdó, Jaume Coll Mariné, Maiol Montané) & Jordi Matas i Guillem Plana.

►L’espectacle que va ser rebut amb molt èxit de públic, es va estrenar el desembre de 2016 com a clausura de la capitalitat de la cultura catalana de Vic i va ser una producció d’Obeses, VICCC 2016, l’Atlàntida, centre d’arts escèniques d’osona i Fundació Verdaguer, va estar al Teatre Romea de Barcelona de l’1 al  5 de març de 2017 en 6 úniques funcions. Se’n va enregistrar un doble CD d’estudi, també se’n va fer una versió en concert i la seva darrera funció va ser emesa per La Xarxa de Televisions Locals de Catalunya.

►Aquí us deixem la fitxa completa de l’espectacle:

Verdaguer, Ombres i maduixes

►L’enllaç del doble CD:

Verdaguer, Ombres i maduixes

El dissabte 23 de maig al canal de youtube  d’Obeses es podrà veure per primer cop l’enregistrament del dia de l’estrena al 16 de desembre de 2016.