►El Centre de Recursos en Trastorn de l’Espectre Autista de la Catalunya Central (CR TEA CC) organitza una gala doble de musicals per recollir fons per a les activitats de suport a la qualitat de vida de les persones amb autisme i les seves famílies.

►El diumenge, 2 de desembre de 2018, presentarà el musical La llàntia màgica, a les 12 de migdia, i Chicago Jazz Club, a les 6 de la tarda. Tots dos espectacles es representaran al teatre Conservatori de Manresa i aniran a càrrec de diferents grups de l’escola d’arts escèniques Manresa Teatre Musical (MTM).

►La llàntia màgica és una adaptació lliure del conte d’Aladdin que representarà el grup de joves de 12 a 14 anys de MTM. Per la seva banda, el grup d’adults de la mateixa escola, posarà en escena Chicago Jazz Club, la història de dues assassines en el Chicago dels anys vint. Tots dos espectacles han estat dirigits per Jordi Gener, amb direcció coreogràfica de Pablo Testa Grosbaum i direcció vocal d’Agustí Salvador.

►Les entrades per a cada un dels espectacles valen 8€, si es compren per separat però es pot adquirir un abonament per als dos, a un preu de 12€.

►Tant les entrades soltes com els abonaments es poden comprar al Kursaal, sigui a les taquilles o al web. Els ingressos d’aquesta doble gala es destinaran íntegrament a finançar diferents projectes de l’associació CR TEA CC, com ara l’assessorament psicològic a les famílies, les activitats de suport social i assistencial a les persones amb autisme i l’espai de lleure per a infants.

►La col·laboració entre MTM i el Centre de Recursos en Trastorn de l’Espectre Autista es va iniciar el 2015, amb una primera gala de ballet al teatre-auditori de Navarcles. Des d’aleshores, s’ha anat celebrant anualment, al mateix lloc, i amb la dansa com a eix principal fins a arribar a la quarta edició, aquest cap de setmana passat.

►Enguany, s’ha ampliat l’activitat amb dos diumenges consecutius d’activitat escènica solidària: la gala de ballet, que s’ha fet el 25 de novembre, i la gala de musicals, que es farà el 2 de desembre.