►El sector de les arts escèniques es mobilitza per mantenir el contacte amb el públic després del cop que ha patit el sector cultural amb l’arribada del COVID-19.

►Moltes productores teatrals s’han vist obligades a cancel•lar o posposar les seves produccions i molts artistes s’han quedat sense feina per la resta de temporada.

►El sector viu amb la incertesa de saber quan es podran reprendre les activitats culturals i tornar a la “nova” normalitat. Malgrat això i davant de l’ambigüitat que presenta el govern sobre les mesures que es van prendre per ajudar al sector de la cultura, els artistes s’uneixen una vegada més per seguir oferint entreteniment a la població confinada, amb l’objectiu d’evidenciar el paper tan important que té la cultura en aquesta societat i més, en aquests moments tan difícils.

►Marc Flynn, Albert Bolea i Sylvia Parejo, actors en actiu de teatre musical, uneixen forces en aquesta iniciativa amb la idea d’ajuntar a amics, companys i professionals de sector per dur a terme la gravació d’un vídeo musical, a què han titulat ‘ Videoconfinados 2020 ‘, que recull trossos d’alguns dels temes musicals que han sonat en els teatres durant la temporada 2019/2020.

►Compta amb la direcció musical, arranjaments i piano de Gerard Alonso, a la bateria Angel Alonso, so de Cesc Mojica i edició de vídeo de Fran Granada i amb la col•laboració de 21 artistes del panorama de teatre musical com Clara Altarriba (Mamma Mia!), Oriol Anglada (West Side Story), Javier Ariano (West Side Story), Roger Berruezo (Ghost el Musical), Albert Bolea (A Chorus Line), Fela Domínguez (el Rei Lleó), Íñigo Etayo (Anastasia), Lydia Fairén ( La Llamada), Dídac Flores (El Rey León), Marc Flynn (Anastasia), Enric Marimón (A Chorus Line), Raúl Martín (la Gàbia de les Boges), Elisabet Molet (Ghost el Musical), Sylvia Parejo (La Tienda de los Horrors), Lucrecia Petraglia (A Chorus Line), Manu Piles (Los Miserables), Rosa Planchart (Anastasia), Diego Rei (Billy Elliot), Diana Roig (La Tienda de los Horrores), Ana San Martín (El Medico) i Judith Tobella (El Medico).

►El vídeo es pot veure al Canal Youtube de la plataforma d’Instagram “Queda’t A Casa, el musical”, que fa ja un mes va iniciar la seva activitat per amenitzar en confinament i que ha tingut una gran acollida per part dels seguidors de teatre musical.