►4 anys sent els referents del teatre musical de Catalunya.
►Quatre anys de TEATREMUSICAL.CAT.

►TEATREMUSICAL.CAT celebra el 4t aniversari amb vosaltres.
►Una de les novetats de la temporada 2020-21 és la Botiga de Teatremusical.cat on molt aviat es podran comprar els CD dels espectacles de teatre musical de Catalunya.
►Des del seu naixement el web dedicat al teatre musical de Catalunya s’ha convertit en un referent.
►En ell s’hi troba el present, el passat i el futur del gènere cantat a Catalunya, tant el món professional com el no professional, en diferents apartats i seccions.

►L’arxiu històric amb més de 1430 fitxes completes dels espectacles musicals representats al territori català, creant així la base de dades més gran i especialitzada amb totes les publicacions en format CD, DVD, Llibret, Llibre de partitura o programa de televisió que s’han realitzat a Catalunya.
►Actualment té 1.297.278 visualitzacions i 2480 subscriptors al canal de youtube amb prop de 600 vídeos enregistrant, entrevistes exclusives, passis de gràfics, rodes de premsa i reportatges.

►A més de la Botiga de Teatremusical.cat  aquesta nova temporada seguirem oferint tots els continguts habituals que es van veure tallats per la COVID19 i reportatges especials en exclusiva, sortejos i més novetats!

►Teatremusical.cat, #elwebdelsmusicals.

►Ens podeu seguir a:
http://teatremusical.cat/
https://www.facebook.com/teatremusical.cat/
https://www.youtube.com/channel/UCRlHRPGGn74fou5m_8AmKtw
https://www.instagram.com/teatremusical.cat/
https://twitter.com/teatremusical