►Del 7 al 30 d’agost torna “Per si no ens tornem a veure”

►A escena dos actors, un músic i pocs elements escenogràfics.


►Per si no ens tornem a veure, és un espectacle íntim, de petit format, i que necessita la proximitat del públic, perquè en molts moments els personatges parlen directament amb ell i fins i tot el fan formar part de la història.

►El joc de les disfresses, en aquest cas, es converteix en un doble joc, ja que no només els prínceps es disfressen per ser algú altre, sinó que els mateixos actors també es disfressen davant del públic, per ser els personatges.

►D’Alícia Serrat i Marc Sambola. Els Reis d’Arden reben una carta dels Reis de Dumaine on els proposen que la seva filla Anne es casi amb el príncep William d’Arden. Però els joves prínceps no tenen cap intenció de casar-se i menys amb algú que gairebé no coneixen. Tots dos, sense saber-ho, tenen la mateixa idea: Fugir amb una identitat falsa i descobrir com és el món més enllà dels seus regnes. Però per més disfresses que portin, i per més que canviïn una vegada i una altra d’identitat, els dos prínceps es troben i s’enamoren irremeiablement.

 

► “Per si no ens tornem a veure”  és la història de dues persones que no són el que diuen ser. És una història de disfresses i d’identitats falses on el destí, igual que l’amor, és inevitable. I és sobretot un homenatge a comèdies com Leonci i Lena; El Joc de l’amor i de l’atzar o Al vostre gust, on les aparences i els enganys es barregen amb la comèdia i l’amor.

més informació:

Per si no ens tornem a veure