►ABBA live TV, del 12 al 22 de juliol.

►Un espectacle amb música en directe en el qual el públic es veurà immers enmig d’un plató de televisió. Escenari, pati de butaques i tot el teatre convertit en un programa especial sobre ABBA. Un plató de televisió replet de càmeres, amb regidors, maquilladors, estilistes, tècnics de llums i so, animadors de públic, etc. que deambulen d’un costat a un altre precipitadament amb el ritme frenètic que comporta la preparació d’un enregistrament en directe. No pot faltar el presentador del programa, un showman de carismàtica presència.

►El públic no pararà de rebre sensacions i viure emocionants moments gràcies a les sorprenents situacions en què es veurà involucrat; on la música d’Abba serà protagonista absolut en un concert que no decebrà al més estricte dels fans del grup suec.

►Molt més que un concert, molt més que teatre, molt més que televisió. Això és: ABBA LIVE TV12

►Jorge Ahijado i Juan Carlos Guerra signen la direcció artística i a sobre l’escenari donen vida als temes del grup ABBA: Carlos Benito, Irene Alman, Claudia Molina,  Irán Alegría i  a la guitarra i cors, José Pardial, al piano, guitarra i cors, Jorge Ahijado a la bateria, Micky Martínez, al baix, Sergio Gonzalez.