►El 17 d’octubre de 2017 torna a Barcelona, aquest cop al Teatre del Raval, amb Óscar Domínguez, Sílvia Blavia, Jordi Farrés, Alex Marteen, Mireia Vallès.

►L’espectacle té com a punt de partida just el matí després de la “caiguda dels homes”, quan Adam i Eva es desperten en una part del Jardí de l’Edèn que no reconeixen. I es fan algunes preguntes: On són? Què va passar la nit abans? Què hi ha sota la fulla de parra que porta l’Adam?

►No és fins que no coneixen a l’Arcàngel Oliver, un pecular “Agent de Transició”, que comencen a entendre les terribles conseqüències dels seus actes.

►L’Adam, traumatitzat per la seva nova realitat, inicia una fugida per tal de tornar al Paradís perdut, deixant a Eva tota sola en una terra desconeguda, plena d’éssers estranys. És el que podríem catalogar com la primera disputa conjugal de la Història.

►Mentre la trama avança, Adam i Eva, descobreixen un nou món, es coneixen a ells mateixos, i aprenen la veritable naturalesa de la vida a la Terra.

►Però, acceptaran el Pla Diví o es deixaran enredar per Llucifer? I és que, de debò és sensat això de deixar tot el destí de la humanitat al criteri d’aquest home i d’aquesta dona sense experiència prèvia? Què han de fer per poder decidir el futur que es mereixen? Un referèndum?

►També apareixen en aquest relat “bíblic”, d’inspiració lliure en el llibre del gènesi són: un Llucifer molt peculiar (en Lucy), un Caribú distret i un Pomer molt xerraire.

►D’on surt aquest musical? D’Edinburgh. Cada mes d’agost des de l’any 1948 es celebra a la ciutat escocesa l’Edinburgh Fringe Festival, un certamen de les arts escèniques nascut a l’entorn del International Edimburgh Festival on s’hi apleguen centenars i centenars de companyies i espectacles de totes les disciplines escèniques. En aquest festival la companyia anglesa Splendid Produccions va decidir estrenar la seva última producció Adam&Eve, The Musical.  Escrita per Ben Hales, i dirigida per  Matt  Wilde, es va representar en el NightClub del The Gilded Balloon recollint enormes elogis per part de crítica i públic, esgotant entrades en pràcticament totes les funcions celebrades. Ara vol arribar a casa nostra amb la traducció i direcció de Sílvia Sanfeliu i un equip que posi als espectadors pels núvols.