►El circ contemporani d’”Ahir”, d’Animal Religion, inaugura la Sala Tallers.

► “Ahir”, l’espectacle que inaugurarà el 15 d’octubre la Sala Tallers del Teatre Nacional de Catalunya aquesta temporada 2020-2021. Un espectacle interdisciplinari de circ de la mà d’un dels creadors més destacats del circ contemporani.

►Ahir és un espectacle que dialoga amb el passat. Una incisió en la línia del temps que ens permet observar-la, estirar-la, congelar-la i transformar-la fins a reinterpretar-ne la seva continuïtat. Un viatge arriscat i poètic; de vegades cru, també fresc i sempre sincer. Un espai on els records i la imaginació es confonen. Ahir és una peça dedicada a totes aquelles persones que en algun moment han buscat, en el seu passat, alguna resposta o algun anhel.

►Animal Religion treballa per innovar en el circ i buscar nous mitjans d’expressió. Des del principi, les seves creacions comparteixen un espai on la llum, el cos i la música emergeixen simultàniament per crear una identitat pròpia. Aquest és el seu novè espectacle des de l’inici de la companyia l’any 2012.