►El 24 febrer 2020 a les 20h es podrà veure al Teatre Romea de Barcelona “AMOR x AMOR”.

►Teatremusical.cat també enregistrarà aquesta edició i la trobareu al nostre canal de youtube en una llista de reproducció.

►Després de l’èxit de les tres edicions anteriors, el concert solidari AMOR x AMOR torna a Barcelona per quart any consecutiu.

►AMOR x AMOR és una iniciativa que sorgeix des de la passió pel teatre musical i la música i una voluntat de col•laboració amb diverses entitats d’àmbit social de la ciutat de Barcelona. En aquesta quarta edició els beneficis del concert aniran destinats a l’Associació Obra Social Sanitària Cor de Maria, entitat que va néixer l’any 1980 amb l’objectiu de prestar assistència social i sanitària al col•lectiu de persones grans i persones que la necessitin. Des d’aleshores, i gràcies a la tasca solidària de professionals voluntaris, l’entitat s’ha convertit en un recurs social i sanitari molt arrelat al barri del Camp d’en Grassot‐Gràcia Nova.

►Com cada any, el repertori d’AMOR x AMOR té un fil conductor. Aquesta vegada consistirà en cançons clàssiques d’amor de la dècada dels 80. S’Hi sentiran temes de Tina Turner, Bonnie Tyler, Whitney Houston, Joaquín Sabina o Mecano, entre d’altres.

►AMOR x AMOR – Clàssics d’amor dels 80 compta amb direcció escènica d’Alícia Serrat, direcció musical de Dani Campos i producció de Marisol González.

►AMOR x AMOR va sorgir el 2017 de manera espontània, a través d’un article al blog de teatre musical Out of Broadway de Marisol González, proposant l’organització d’un concert de duets de musicals el dia de Sant Valentí.

►L’objectiu del concert és clar: interpretar cançons d’AMOR per donar AMOR a aquells que més ho necessiten, en aquest cas la gent gran, que s’enfronta a la solitud en el seu dia a dia.

►Entre els més de 20 artistes que participaran en aquest AMOR x AMOR – Clàsics d’amor dels 80 hi haurà (per ordre alfabètic) Ángeles Arboleda, Alessio Arena, Giancarlo Arena, Jofre Bardagí, Adriana Brun, Ariadna Comas, Frank Diago, Xènia Garcia, Gisela, Joaky, Eva Kaué, Georgina Llauradó, Nacho Melús + The Beating Souls, Neirak, Frank Mercader, Carme Milan, Iñaki Mur, Aina Quiñones, Diana Roig, Nerea Royo, Miguel Ángel Sánchez, Georgia Stewart, Naïm Thomas i Carles Torregrossa, amb més intèrprets pendents de confirmar.

►Entre els professionals que participen en aquesta edició podem trobar intèrprets de teatre musical que actualment protagonitzen grans musicals a Madrid i de gira, com ‘Anastasia’ o ‘La Família Addams’; joves catalans que triomfen a Barcelona a ‘La Tienda de los Horrores’ o ‘El Petit Príncep’; artistes amb una carrera consolidada que porten anys triomfant als escenaris, i joves que tot just estan començant a despuntar en el món de la música. Per a tots els artistes, aquest és el primer cop que participen en el concert AMOR x AMOR.

►El concert serà presentat per Nacho Encinas i Kyra Shimai, qui durant diverses temporades van presentar el programa cultural ‘La Cita’ a Cooltura FM.

►La imatge gràfica d’aquesta edició del concert ha estat dissenyada per Àurea Estellé.

►AMOR x AMOR compta amb la col•laboració d’ONYRIC i de l’Ajuntament de Barcelona.

►La venda d’entrades és a través de l’enllaç https://www.teatreromea.cat/ca/ex/1731/amor-x-amor/.
►Sobre l’Obra Social Cor de Maria

►L’entitat desenvolupa un seguit de projectes que tenen com a objectiu proporcionar eines, recursos, serveis socials i sanitaris per tal de fomentar l’autonomia personal i millorar la qualitat de vida de les persones grans, mitigar i reduir situacions d’exclusió social i de soledat no desitjada, i prevenir situacions de maltractament. L’entitat també lluita perquè les persones grans no es vegin avesades a marxar del seu domicili o del barri on viuen en contra dels seus desitjos.

►Els serveis que s’ofereixen als usuaris són els següents:
– Acompanyament i assistència personal, social, sanitària, legal i espiritual, a tota persona gran en situació de risc físic, psíquic i/o econòmic.
– Programes d’ajut personal i individualitzat per reconduir a la persona gran en situació de risc físic, psíquic i/o econòmic fins a la seva recuperació.

►A més, l’entitat col∙labora mitjançant programes concrets amb l’Administració pública (estatal, autonòmica i/o local) per pal•liar les situacions de crisis que pateixen les persones grans i per sensibilitzar a la societat sobre les necessitats presents de la gent gran.