►La història de la princesa Anastasia de Rússia, convertida en un espectacular musical per a tots els públics.

►Si algun gènere té la capacitat d’atrapar i emocionar grans i petits aquest és el musical. I si a més la història que s’explica conté enigmes, secrets, malediccions i una mica d’amnèsia… Així és “Anastasia El musical”, un espectacle per a tots els públics que es representarà en una única funció el diumenge 25 de juny al Teatre Victòria de Barcelona.

►Més de 150 ballarins, un cor amb 25 veus i una vintena de números musicals entre coreografies i cançons interpretades en directe són alguns dels molts ingredients que reuneix “Anastasia El musical”.

►Jorge Fernández-Hidalgo Estudi de Dansa, juntament amb membres del cor del Foment Hortenc, estudiants d’Eòlia, Aules i alumnes de Fit Dance Company oferiran aquest complet muntatge musical.

► “Anastasia El musical” és una adaptació musical i teatral del film Anastasia protagonitzat per Ingrid Bergman i Yul Brinner (1956) i en la pel·lícula homònima d’animació (1997), relata l’apassionant història de la princesa Anastasia, única hereva de la dinastia Romanov. El seu pare, Nicolau II de Rússia, és executat durant la revolució de 1917, com la resta de la família. La trama s’inspira en la llegenda que va córrer des de llavors al voltant de la supervivència d’Anastasia. Anys després d’aquests fets, Anastasia coneix Dimitri. Junts viatgen a París perquè la jove es retrobi amb la seva àvia… i durant aquest viatge es veuran immersos en una intensa lluita contra el malvat Rasputín, que anys enrere va imposar una cruel maledicció sobre tots els Romanov… i també hauran d’enfrontar-se als seus sentiments.

►Jorge Fernández-Hidalgo dirigeix aquesta producció al costat de José Luis Casanova, solista del cor del Gran Teatre del Liceu i professor de cant, i Ricard Solé, director del cor del Foment Hortenc, tots dos responsables de la direcció musical.