►Dijous 14 i divendres 15 d’octubre a l’Auditori de Barcelona (Sala 2)

►L’Auditori de Barcelona programa “Apropa’t a Broadway” amb repertori clàssic del teatre musical dels anys 50, 60, 70 i 80 basat en unes suits deWest Side Story amb música de Leonard Bernstein i lletres d’Stephen Sondheim,  Cabaret i Chicago amb música de John Kander i les lletres de Fred Ebb, Cats amb música d’Andrew Lloyd Webber i lletres de Trevor Nunn, Richard Stilgoe sobre els textos de T.S. Eliot entre altres.

►Al cor de Manhattan, entre Times Square i la Setena Avinguda, s’hi concentren més de quaranta teatres. Des de fa més de cent anys, Broadway aplega espectadors d’arreu del món; de les produccions més famoses, com ara Chicago o Cabaret, se n’han fet milers de representacions.

►La majoria dels musicals van esdevenir èxits del cinema, com ara West Side Story de Bernstein o Cabaret amb Liza Minelli de protagonista, i van assolir una popularitat que ha arribat fins als nostres dies. El West End de Londres també ha estrenat títols que després s’han exportat a altres ciutats —Cats n’és un bon exemple, una obra que s’ha traduït a vint llengües. El concert també inclou On Broadway de Willy Faust, deu minuts de música formidable.

►REPERTORI
John Kander: Chicago. Selecció 5’
Willy Faust: On Broadway 10’
Andrew Lloyd Webber: Cats. Selecció 8’
John Kander: Cabaret. Selecció 9’
Leonard Bernstein: West Side Story. Selecció 10’

►Ho interpreta la Banda Municipal de Barcelona i Els Pirates amb la direcció de Carlos Ramón.