►Des del divendres 3 fins al divendres  24 de juliol, els jardins del TNC seran  l’escenari  de  13 actuacions musicals per a 400 persones sota el paraigües del Cruïlla XXS.

►Per tal de complir amb les normes de seguretat sanitàries vigents, tots els concerts començaran a les 21 h i l’arribada del públic serà, com a mínim, una hora abans de l’inici de l’espectacle.

►El primer artista convidat serà Roger Mas (divendres, 3) i, seguidament, actuaran cantants i grups tan diversos com Paula Valls (dissabte, 4); Glaucs (diumenge, 5); Monique Makon & The Original Jazz Roquestra (dilluns, 6); Max Richter (dijous, 9 i divendres, 10); 80’s Symphonic (dissabte, 11); Cris Juanico (diumenge, 12); Dorantes (dijous, 16); Èric Vinaixa (divendres, 17); Quico Pi de la Serra (dissabte, 18); Pau Riba (diumenge, 19); Albert Guinovart (dijous, 23); i Gerard Quintana (divendres, 24).

►Del Grec Festival de Barcelona, el TNC acollirà dos espectacles. El primer, que ja té les entrades  exhaurides, és La melancolía del turista, d’Oligor i Microscopia, i es representarà a la Sala Tallers del 7 al 12 de juliol. Un delicat teatre-cinema on les coses apareixen i desapareixen enmig de petits  esclats de llum.

►A continuació tindrem  El  sexe  dels  fongs,  de  Silvia  Delagneau, a la Sala Petita, del 15 al 24 de juliol. Una instal·lació pensada per ser vista per un únic espectador o  espectadora, a càrrec d’aquesta autora i escenògrafa de prestigi, premi Ciutat de Barcelona de Teatre el 2019.