►El dimecres 2 de maig es va presentar al Maldà de Barcelona, la nova producció de “Aquests cinc anys” amb Marc Flynn, Anna Herèbia, Rubén Yuste, Gustavo Llull, Tatiana Monells i Jordi Bulbena.

►L’obra guanyadora d’un Tony, té una particularitat narrativa que la fa especial i sorprenent: els dos personatges ens expliquen els fets de la seva relació a través de cançons solistes i monòlegs però també a través de dos moments temporals diferents: Jaime fa el viatge en un ordre cronològic, i Cathy el farà a la inversa. Tots dos personatges només es retroben en un esperat i emotiu moment de la seva relació.

►SINOPSI
►Jamie Wallenstein és un novel·lista amb un futur prometedor. Cathy Hiatt és una aspirant a actriu. El musical, de Jason Robert Brown ens narra la història de la seva relació de cinc anys; com es coneixen, s’enamoren, conviuen, es casen, es distancien i finalment, se separen.

►L’espectacle és una producció d’Origen Produccions amb Anna Herebia i Marc Flynn sota la direcció  de Marc Vilavella i amb ajudant de direcció de Mara Fernández, la direcció musical de Gustavo Llull, la vocal coach de Sònia Rodríguez i el moviment coreogràfic de Tatiana Monells.

►L’adaptació al català és de Daniel Anglès i Joan Vázquez, la producció executiva de Rubén Yuste i l’escenografia i vestuari: de Jordi Bulbena.

►Acompanyen als actors els músics, Gustavo Llull i Gerard Alonso al piano, Anna Follia i Laura Marín al violí.