►Els concerts #MondayMonday neixen el 2016 amb la voluntat de “segrestar” cantants de les escenografies dels musicals i apropar-los al públic. Escenari i platea esdevenen un únic espai per oferir-nos moments íntims, riures conjunts i grans dosis de complicitat.

►Aquesta temporada 2019/2020 hi veurem actuar  Anna Legares i Clara Solé (“Broadway Babies”),  Albert Mora (“Les meves cançons no són meves”) i Mercè Martínez (“Cantar al desamor”). Però no ho faran sols. Un estudiant de teatre musical els acompanyarà en part del seu repertori.

►La Marató de Solistes és la mostra de concerts, amb prèvia convocatòria oberta a totes les escoles de teatre musical de Barcelona, on un jurat professional escollirà aquests cantants emergents del teatre musical.

►Els aspirants que vulguin participar hauran de:

  1. Gravar un vídeo, en primer pla, cantant un tema de teatre musical. El tema caldrà que sigui en català. Pot ser en català versió original o una adaptació d’un altre idioma. Atenció! No s’acceptaran les versions concert. Es valorarà la interpretació actoral de lliure elecció.
  2. Enviar el vídeo i la partitura d’aquest a produccio@eolia.cat

►Teniu temps fins al dia 05/12 a les 14h.