►Àngel Llàcer i Manu Guix afronten la creació del seu tercer musical de gran format amb Nostromo Live i obren convocatòria de càstings per al pròxim mes de setembre.

►Una proposta imprescindible que els amants del gènere podran gaudir, de moment a Barcelona, a partir de la tardor de l’any que ve.

► “Singin’ in the rain” (Cantant Sota la Pluja) és un referent del cinema dels anys 50 que, amb el temps, s’ha convertit en un clàssic del gènere. La peça de la seva banda sonora, “Singin’in the rain” és avui un himne mundialment conegut per diferents generacions. Ara, el tàndem artístic format per Àngel Llàcer i Manu Guix ha triat aquest títol per a la creació del seu tercer projecte amb producció de Nostromo Live, després de “La Jaula de las Locas” i “La Tienda de los Horrores”.

Arrenca la producció

►Àngel Llàcer i Manu Guix comptaran amb la coreògrafa Miryam Benedited, amb la qual ja han format equip en els altres dos espectacles, i ara convoquen càstings per escollir els intèrprets principals del nou muntatge, que té prevista l’estrena a l’octubre de 2021 obrint la temporada del Teatre Tívoli de Barcelona.

►Els càstings tindran lloc a Barcelona en dues fases al llarg del mes de setembre d’aquest any a partir del dia 17.

►Els interessats, actors i actrius cantants als quals s’exigeixen nivells elevats de claqué i jazz, hauran d’enviar la seva candidatura abans del 31 d’agost al correu electrònic audiciones@cantandobajolalluvia.es

►Un homenatge al cinema musical per a tots els públics

► “Cantando bajo la Lluvia” és una història d’amor ambientada a la irrupció de cinema sonor a la indústria de Hollywood, que mostra tota l’elegància formal i estètica característica dels anys 20. Una comèdia musical plena de picades d’ullet al món de cinema, d’humor i sensibilitat, que es desenvolupa a través d’espectaculars números de ball, escenes emotives i cançons que avui són una icona de gènere.

►L’excel·lent i divertit guió de Betty Comden i Adolph Green – autors dels llibrets de  “New York, New York“, “It ‘s love”,Some other time” – narra de forma irònica la transició de cinema mut al sonor i les dificultats dels professionals i artistes per adaptar-se a les noves tècniques. Amb música de Nacio Herb Brown i Arthur Freed, i sota la direcció de Gene Kelly i Stanley Donen, la pel·lícula estrenada el 1952 va ser un èxit i ha estat reconeguda com el millor musical de la història per l’American Film Institute.

►La nova producció de Nostromo Live posarà sobre l’escenari a més de 30 actors i ballarins, una escenografia espectacular, i un vestuari i unes coreografies que no deixaran a ningú indiferent.

►Factoria d’èxit

►La unió d’un equip artístic estable, liderat pels directors Àngel Llàcer i Manu Guix i la coreògrafa Miryam Benedited, amb la productora Nostromo Live constitueixen una factoria d’èxit per a la producció de musicals escènics de gran format en els últims anys

► “La Jaula de las Locas” va inaugurar la seva temporada al Teatre Tívoli de Barcelona el 2018, on va estar sis mesos en cartell, convertint-se en l’èxit de la temporada. L’octubre de 2019 la producció es va traslladar a el Teatre Rialto de Madrid. Avui, “La Jaula de las Locas” ha portat al teatre a més de 300.000 espectadors i acaba de presentar fa unes setmanes la seva nova temporada a Barcelona per l’octubre d’aquest any. Per la seva banda, “LaTienda de los Horrores” va estar de setembre a gener de 2019 al Teatre Coliseum de Barcelona i va tenir 4 nominacions dels XXII Premis de la Crítica.

►A Barcelona el 3 de març de 2005 ja es va poder veure la producció estrenada el 2004 a Madrid.

Cantando Bajo la Lluvia