►Del 22 al 27 de març.

►Dones, cendres, música… i una bona sopa d’all.
►L’arribada d’una urna a casa farà que quatre dones de quatre generacions diferents d’una mateixa família convisquin a la cuina d’una casa. La més jove no informa a la resta de la seva decisió de guardar l’objecte entre la canyella i l’all en pols.

►Aquestes dones aniran descobrint a poc a poc la seva presència i podrem observar quin vincle tenen entre elles i amb la mateixa urna. En paral·lel, el xup-xup de la cuina les farà bategar pels temes que aniran sorgint que havien quedat amagats amb el pas del temps.

►La convivència entre elles, la soledat dins d’una cuina, el comportament que heretem, el que deixem anar, allò que volem recuperar, l’arrel, la tradició, bombejaran aquesta història de quatre dones: besàvia, àvia, mare i filla o A B C i D.

►Batec és un dels espectacles finalistes de RIIIING! Els musicals que truquen a la porta on va obtenir el reconeixement a millor composició musical.

►És una idea original de Candela Díaz Sanz, amb la direcció escènica d’en Marc Vilavella, la dramatúrgia de la Georgina Castillo, la direcció musical i composició d’Antonio Zarco i està interpretada per la Candela Díaz Sanz, la Gracia Fernández i l’Antonio Zarco.

►Espectacle en català i castellà.