►La Sala Gran del Kursaal acollirà aquest dilluns 31 d’agost a les 18h l’espectacle musical ‘Broadway a cappella’ de la companyia El Musical Més Petit. Un concert, produït per Daniel Anglès amb cançons de Broadway de tots els temps cantades a cappella, dins dels actes de la Festa Major de Manresa.

►Sense cap instrument i jugant únicament amb les seves veus, ‘Broadway a cappella’, oferirà un recital interpretat per tretze cantants de musicals de casa nostra amb cançons de ‘Grease’, ‘Els Miserables’, ‘Jesucrist Superstar’, o ‘The Greatest Showman’ entre d’altres.

 

 

►Diuen que la veu humana és l’instrument més poderós, expressiu, emocionant i complex que existeix. ‘Broadway a cappella’ uneix música a cappella i teatre musical en un espectacle en directe per sacsejar les emocions.

►L’espectacle, que es va estrenar el desembre de 2018 al Teatre Condal de Barcelona i que inicialment s’havia de veure a Manresa el 22 de març, arriba al Kursaal dins dels actes de Festa Major.

►Durant l’espectacle s’aplicaran les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l’aforament per mantenir la distància social i l’ús de mascareta durant les representacions.

►Les entrades per ‘Broadway a cappella’ tenen un preu de 18€ i de 15€ per als majors de 65 anys, menors de 25 i amb Carnet Galliner i es poden comprar tant a les taquilles com per internet a www.kursaal.cat.