►Del 4 al 6 de juliol a la Sala Barts de Barcelona.

►L’antic monestir de Verona on, segons la tradició, va morir Julieta, la jove coprotagonista de Romeu i Julieta, encara rep cartes de gent del tot el món que escriu a la desafortunada amant. Fins i tot un professor de la localitat es va encarregar durant anys de respondre a aquelles missives. Inspirat per aquesta història, el músic de rock Elvis Costello i el Brodsky Quartet van treure el 1993 un disc compost per vint temes, cadascun dels quals es basava en una d’aquelles històries d’amor, de traïcions i de desamors escrites pels homes i les dones anònims que s’adreçaven a Julieta.

►El quartet de corda i el mateix Costello van interpretar el disc al Palau de la Música Catalana el 1995, però, ara, podem escoltar a la sala BARTS una versió catalana d’aquestes cançons interpretades per Ivan Labanda, un dels noms més coneguts de l’escena musical a casa nostra.

►Dirigeix la posada en escena d’aquestes cartes i històries d’amor el director i dramaturg Sergi Belbel, i els posa música un quartet de solistes de l’Orquestra Simfònica del Vallès que pren, per a l’ocasió, el nom de Quartet Juliet.

►Autoria de les lletres i composició musical és d’Elvis Costello i Brodsky Quartet amb traducció i adaptació de Joan Sellent, sota la direcció: Sergi Belbel i interpretat per Ivan Labanda, acompanyat pel Quartet Juliet de l’Orquestra Simfònica del Vallès que també ha dissenyat el vestuari, l’escenografia i el disseny de so. El disseny de la il·luminació és de Kiko Planas, el disseny gràfic de Maite Sabalete, la fotografia de Paco Amate i la producció i comunicació de Blanca de Carreras, Jofre Blesa, Blai Pera.