►La productora agost i el seu realitzador Gabe Ibáñez produiran la campanya de Nadal 2020 de El corte inglés, seguint la línia de les dues anteriors, amb la cançó “Creo que mi padre es un elfo”.
►La data límit per rebre selftapes és dilluns 28 setembre a les 09:00.
►Està previst un càsting final amb els escollits el dimecres 30 setembre a Eden Studio C / Consell de Cent, 159, principal B (Fàbrica Lehmann, Metro Urgell). Tindrem una selecció el dimarts 29 set.
►Es realitzarà un càsting per a tots dos personatges principals: Mare, pare, nena o nen, sense preferència.
►En el cas que la mare o pare escollits pel càsting tinguin una filla o fill de les característiques que busquem, poden fer el càsting junts.

DATES DE RODATGE
Rodatge: 20-21 octubre a Barcelona.
Assaigs: 15 i 19 octubre.
Prova de vestuari: 19 octubre.
Prova Covid19: 18 octubre (tots els actors i menors hauran de fer un test abans del rodatge).
Tot remunerat segons el conveni audiovisual.

►Es realitzarà un càsting per a tots dos personatges principals: Mare, pare, nena o nen, sense preferència.

ES BUSCA:
 Papers principals:
 Mare / Pare: una actriu o actor professional, entre 36-44 anys.

Idealment amb una formació sòlida en teatre musical: ha de poder cantar o entonar com un actor (no cal com a cantant), poder seguir coreografies (si sap ballar tapdance / musical millor), fins i tot trucs de màgia i ser hàbil amb el seu bodylanguage a la vegada que capaç d’interpretar reaccions de manera molt subtil quan deixa entreveure que és un elf. Ha de saber patinar o tenir nocions, ja sigui patins inline o d’artística (també disposada / o a prendre una classe de recicatge)

Ha de tenir un look que recordi, d’alguna manera, a un elf i ser creïble com a pare / mare d’un menor d’uns 6-8 anys tenint bona sintonia amb els nens. És possible que s’afegeixin petits detalls de pròtesis per a potenciar la imatge d’elf.

Idealment ha de tenir castellà natiu, encara que podem veure actrius / actors internacionals que poden fer LipSync.

Nena / nen: una nena o nen, entre 6-8 anys (màxim 9 anys si no ha crescut gaire).
Ha de tenir una mirada ingènua i que transmeti la meravella que estan vivint, a més d’un look que recordi, d’alguna manera, a un elf (potser ulls grans i expressius, orelles o nas arromangat) És possible que s’afegeixin petits detalls de Prosthetics per potenciar la imatge d’elf.

Idealment ha de tenir interès pel teatre musical, haver rebut classes o bé ser hàbil cantant, movent-se i imitant coreografies (o tiktoks) per poder realitzar un ball amb la seva mare o pare.

Ha de saber patinar o tenir bon equilibri, sigui patins en línia d’artística o fins i tot skate / (i estar disposada / o a prendre una classe de patinatge abans del rodatge).

Idealment ha de tenir castellà natiu.
Papers secundaris:

Treballadora de  El corte inglés: una actriu professional entre 29-35 anys.
Ha de transmetre complicitat i comicitat i tenir un cert look d’elf. Ha de ser capaç de cantar la cançó mentre tanca el llibre i el col·loca en un prestatge de la secció de llibres de El corte inglés.

DOCUMENTACIÓ DE MENORS
Els menors que es presentin al càsting han de tenir DNI en regla (en el cas de NIE ha de permetre treballar a Espanya), així com DNI de pare / mare / tutor legal i llibre de família.
Han d’adjuntar en el procés de registre al càsting els documents escanejats en pdf / jpeg: DNI menor per ambdues cares, DNI mare / pare / tutor per les dues cares, Llibre de Família (totes les pàgines emplenades).

PROPOSTES PEL CÀSTING
Les agències de representació o escoles, així com a menors / actrius / actors interessats en el càsting, han d’enviar les seves propostes amb fotos / cv o breu descripció per poder participar en el càsting.
Enviar email a Edu Pérez casting@eduperez.com

REGISTRE AL CASTING I ENVIAMENT DE SELFTAPES
►La primera fase del càsting serà online i els candidats escollits hauran de registrar-se al càsting i gravar-se a casa seguint les instruccions detallades més avall.
►Poden fer servir un mòbil / ipad / càmera o portàtil, busca un lloc bonic de la teva casa / apartament, prop d’una finestra on rebis llum natural. No cal buscar una paret blanca ni apartar mobles (l’anunci el filmarem en una casa reial també). Grava’t preferentment en horitzontal, tot i que en vertical també ens encanten els vídeos! Envia els arxius sense comprimir, el nostre programari ja optimitza els teus vídeos.

►El guió i cançó de l’any 2018 estan adjuntes per servir de guia.
►Han de pujar tot el material gravat al següent link de registre:
https://form.jotform.com/eduperezcasting/casting-el-corte-ingles

0) Adjunta dues fotografies: una a primer pla i una altra en pla general.

1) Presentació per a tots els adults i menors (en un pla mitjà): Digues el teu nom, edat, ciutat de residència, agència de representació (si tens) o escola de teatre, explica’ns breument la teva formació / trajectòria en teatre musical o cinema / tv, especialment cant i ball. Explica’ns si tens nocions de patinatge o si no us faria res fer una classe. Acosta’t a la càmera i ensenyeu-nos els perfils de la cara i mans, mira a càmera frontalment un parell de segons (per apreciar bé les teves faccions èlfiques)

 2) Acting 1 Pare / Mare / Menors (lectura del llibre): reclinada / o en un sofà / llit, en el cas dels adults poden col·locar un coixí com si fos el menor, en el cas dels menors poden recolzar-se a l’espatlla d’un pare / mare que els llegeixi. Llegeix el guió com ho faries en la realitat abans d’anar a dormir, d’una manera natural i íntima (mai exagerada). Quan l’acció es torna més gran (a partir de “I saps per què …”) pots incorporar-te fins a l’estrofa final (sense aixecar-se). En alguns moments de misteri, la mare / pare poden incorporar una certa manera èlfica de mirar, pronunciar la frase o moure.

3) Acting 2 Mare / Pare / menors ball: en un pla general, mentre cantes l’estrofa final, improvisa una coreografia lliure en un estil musical a casa. Podeu fer servir elements com pujar a un sofà i caminar per ell, una cadira, agafar algun objecte o simplement ballar utilitzant el teu cos.

4) Acting 3 Només Pare / Mare reaccions: (en un pla mitjà curt, situa el fill / filla imaginari a un costat de càmera), d’una manera èlfica-màgica fes les següents accions:

Mira cap a un costat i veus l’antiga bústia, amb un lleuger gest de celles o mans, comença a grinyolar. Consentiu a la teva filla / fill amb una mirada de complicitat. A l’altre costat, assenyales un vell carilló que repica les seves campanes, amb un lleuger gest de mans o mirades. Acaba cantant l’estrofa final “Si tú también la cantas, eres elfo… (fins a final)”

►En el cas de la treballadora de ECI fa la seva presentació i aquest acting:

Acting Emprada (en un pla mitjà): Agafes un llibre gran amb les mans, com si estiguessis acabant la lectura, mentre cantusseges l’estrofa final  de “Si tú también la cantas, eres elfo… (fins a final)”. Tanca el llibre i el col·loca en una prestatgeria o damunt d’una taula, mentre pensa durant un segon en el màgic que ha estat.