Del 6 de desembre al 7 de gener al Teatre Cúpula Arenas Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes, 373-385).

OLIVER TWIST – Christmas Story, un espectacle familiar inspirat en la famosa novel·la de Charles Dickens que ha estat creat, dirigit i coreografiat per Coco Comin.

OLIVER TWIST és una nova producció en català amb 11 actors sobre l’escenari que recreen una història immortal a través d’un captivador espectacle amb inoblidables temes cantats en directe.

►L’obra narra la història d’Oliver, un nen orfe que és expulsat de l’hospici i recorre un llarg camí per arribar a Londres a la recerca d’una vida millor. Allí viurà una increïble història amb nous amics, com el jove Truà i el vell trampós Fagín, que li promet llit i feina. El destí i un cop de sort faran que Oliver aconsegueixi allò que mai ha tingut: una llar.

►En aquesta nova versió teatral del clàssic de Dickens, també es posen en evidència els mals socials de l’època, com la diferència de classes a l’Anglaterra victoriana, el treball infantil, la utilització dels nens per cometre delictes i un sistema judicial sever. El tractament d’aquesta adaptació, però, està carregat de grans dosis d’humor, amb constants moments de diversió i positivisme, i uns personatges afectuosos que es mostren disposats a ajudar el protagonista.

►Els protagonistes de l’espectacle són cinc nens i una nena, entre 10 i 15 anys, uns joveníssims artistes que demostren les seves habilitats en interpretació, en cant i en les diverses disciplines de dansa, incloent-hi ballet, jazz, claqué i acrobàcia. Alguns d’ells, com Max Vilarrasa, Ángel Olaya, Lia Gordillo i Alejandro Garcia van formar part de l’elenc de Billy Elliot, el Musical al Teatre Victòria.

►Entre els intèrprets adults, destaca Jaume Ortanobas, actor a musicals com La Bella y la BestiaEl MikadoShrek, el MusicalLa Vuelta al Mundo de Willy Fog, el Musical, o Scooby Doo! Life Musical Misterys; a més de formar part de la companyia clònica de Tricicle.