►Del 04 a l’11 d’abril 2024.

Cossos és un espectacle multidisciplinari, on tres dones i els seus cossos s’acompanyen i s’enfronten a les contradiccions de la societat actual. Entre el tabú i l’alliberació, lluiten per reclamar el seu espai i la seva autoestima en una era de xarxes on l’amor propi està en desconnexió. Perquè cal parlar dels nostres cossos i de la manera com ens relacionem amb ells, per poder desenvolupar relacions sanes amb nosaltres mateixes i amb el món. Trobem l’amor propi i el plaer!

►A Cossos es tracta la temàtica de l’autopercepció del cos amb un espectacle musical que s’apropa a les vivències de les adolescents i les dones adultes, per obrir i generar debat.

►Ens trobem amb un grapat de bones reflexions sobre aquesta autopercepció i la percepció dels altres, en un espectacle ple de música, amb vuit cançons, instrumentació variada i improvisacions diverses. Aquí tenim molt sentit de l’humor i molt bona música en directe!!

►L’obra està creada per Maria Lamata i interpretada  per Maria Lamata, Elisenda Fàbregas i Carla González.

►L’acompanyament de moviment és de Dans in Vitro, la direcció escènica d’Irene Garrido, l’acompanyament del guió d’Alba Sarraute i el disseny de llums de Guadalupe Puentes.