►Barcelona s’ha vestit de luxe i glamur a la presentació dels dos protagonistes de Pretty Woman, el musical en una espectacular arribada amb limusina a l’Hotel Palace de Barcelona.

►L’espectacle s’estrenarà el 27 de setembre al Teatre Apolo de Barcelona situat a la mítica avinguda del Paral·lel.

►Els dos protagonistes tenen una dilatada carrera en el món de les arts escèniques, audiovisuals i en el camp del teatre musical són unes de les figures més destacades de l’estat espanyol.

★QUI ÉS CRISTINA LLORENTE?
►Ha protagonitzat espectacles musicals com Ghost, el musical, El Jovencito Frankenstein, El Rey Leon, Blancanieves Boulevard, Cómplices, el musical, Grease, el musical de tu vida, A, un musical de Nacho Cano, Antígona tiene un plan, En Nombre de la Infanta Carlota i Star’s Chils.

►El 2007 va enregistrar el disc Permiso para ser yo, on va compondre els temes conjuntament amb Javier Muñoz.

►A la televisió ha participat en: Centro Médico, Gran Reserva totes dues de TVE, Velvet d’Antena 3, Frágiles de Cuatro, La pecera de Eva de Tele 5 i Museo Coconut de Neox.

►A la pantalla gran a: Gool 2 Viviendo un sueño i Seamos realistes.

 Foto: Jordi Galderic.

★QUI ÉS ROGER BERRUEZO?
►Ha protagonitzat espectacles musicals des del 2008: Company, Les històries naturals, Ghost, el musical, Casi normales, RENT, Mar i Cel, La Bella y la Bestia, The Willd Party, Cop de Rock, Hoy no me puedo levantar i Què, el nou musical.

►També ha protagonitzat concerts en solitari com: Roger, Berruezo en concert, Historias jamás cantades, Naturalment i Soundtrack.

►A la televisió ha participat en Cuéntame cómo pasó, Servir y protegir, Acacias 38, totes elles de TVE, Ciega a cites, de cuatro, Gavilanes, d’Antena 3 Águila Roja i Pelotas de TVE.

►A la pantalla gran a: Un novio para mi mujer, Fuimos canciones, Lo dejo cuando quiera, Cómo sobrevivir a una despedida i Grieta en la oscuridad.

★PRETTY WOMAN, EL MUSICAL:
Pretty Woman, el musical estarà dirigida per Carline Brower, amb la direcció musical d’Arnau Vilà, amb la musica i les lletres de Bryan Adams i Jim Vallance amb el llibret de Garry Marshall i J. F. Lawton que el 1990 van escriure i dirigir la famosa i premiada pel·lícula homònima que es base aquest nou musical estrenat el 2018 a Chicago i d’allà va passar el mateix any a Broadway i el 2020 s’ha estrenat al West End de Londres.

►Veniu Fama, és l’encarregada de produir aquest espectacle.