►El Diumenge, 19 de novembre, a l’acabar la funció de l’espectacle “Paquito Forever” a l’Almeria teatre s’oferirà un col·loqui sota el títol “Paquito Forever, Paco Alonso, Flor de Nit, Oh, Europa! I Oh, Espanya”.

►En el col·loqui intervindrà el director de l’Almeria Teatre i de “Paquito Forever” Victor Alvaro, l’actor Joan Vázquez que encarna el paper de Paco Alonso, i el director musical de l’obra Gerard Alonso. Estarà moderat per l’actor i membre de la companyia Gataro Frank Capdet, qui també ha participat en la creació de les lletres del musical. I, per part de Dagoll Dagom, ha confirmat assistència: Joan Lluís Bozzo, Anna Rosa Cisquella, Miquel Periel, Isabel Soriano, Xavi Rodon, Juan Antonio Vergel, Clara del Ruste, Carlos Gramaje i Òscar Mas.

►”Paquito Forever” està basat en la història real de Paco Alonso, bailaor, cantaor, actor i transformista català que va començar la seva carrera al Paral·lel als anys 50 i va recórrer tot el món ballant i cantant amb les revistes més famoses, els ballets més aclamats i els artistes més emblemàtics d’aquells temps; instal·lant-se a Nova York i vivint la vida amb una llibertat que aquí a la seva terra no podia tenir.

►Joan Vázquez ja va interpretar el paper de Paquito a “Flor de Nit – El Cabaret”, un personatge entranyable que va crear el mateix Paco Alonso al “Flor de Nit” original de Dagoll Dagom de 1992. Un personatge que el mateix Alonso sempre deia que semblava que el mateix Manuel Vázquez Montalbán li havia escrit a mida i que ara torna a cobrar vida en aquesta mena d’spin off.

► “Paquito Forever” és un musical de Gerard Alonso i Fran Arráez, amb coreografia de Beàlia Guerra.