►La nova producció de la companyia catalana s’estrenarà el diumenge 7 de novembre al Teatre Poliorama. Amb aquest nou musical, Dagoll Dagom vol assolir un nou camí de creació d’espectacles per a nenes i nens de 5 a 10 anys, amb la voluntat d’arribar als infants i conscienciar que la introducció de ben petits al llenguatge teatral és fonamental com a factor iniciàtic del públic del futur.

►Es tracta d’un musical inspirat en la situació de confinament que han viscut milers de nens i famílies aquest últim any. Un homenatge als més petits de casa i un comiat a la pandèmia en un moment en què la vacunació avança, les mesures es relaxen i sembla que comencem a veure la llum al final del túnel.

►El musical compta amb la dramatúrgia de Marc Artigau, Anna Rosa Cisquella i David Pintó, text de Marc Artigau, amb cançons de Dàmaris Gelabert, coreografia de Lluc Fruitós (Brodas Bros), il·lustració i disseny gràfic de Lyona i amb un repartiment dirigit per Anna Rosa Cisquella, format per Alba Florejachs, Albert Triola, Marc Soler, Martina Garcia, Violeta Marín i Vinyet Morral.

►La història

►La Berta, una nena de 8 anys, recorda el que va escriure en el seu diari. Per tots els carrers de totes les ciutats hi ha un Monstre molt perillós, que és capaç d’entrar en secret a les cases i deixar la gent adormida.

►El pare, que és infermer en un hospital, els demana seguir una sèrie de normes per a protegir-se. Això vol dir tancar-se a casa amb en Nil, el seu germà que sempre està enfilat a algun lloc, i la seva mare que és informàtica.

►L’aniversari de la Berta està a tocar i aquestes normes faran molt difícil poder celebrar-lo. Trista per la situació fa una videotrucada als seus avis, una parella de científics que cerquen una cura pel Monstre. Ells l’animen a encarar-se al Monstre i fer-lo fora.

►Una producció de Dagoll Dagom en col·laboració amb TMB que es converteix en un musical i un conte publicat per Estrella Polar.

►El projecte

►Bye Bye Monstre va més enllà d’un musical. El projecte neix del Concurs de Relats Curts per a infants i joves impulsat per TMB, que enguany ha arribat a la 14a edició i en què hi han participat més de 400 joves. El premi ha consistit a convertir els contes guanyadors reescrits per Marc Artigau en un espectacle musical de Dagoll Dagom i en una versió editada en format conte amb il·lustracions i disseny gràfic de Lyona, publicat pel segell Baobab de l’editorial Estrella Polar i que surt a la venda a totes les llibreries aquest mateix dimecres 22 de setembre.

►El Repartiment el formen: Mare: Alba Florejachs Casera, Pare: Albert Triola Graupera, Berta: Martina Garcia / Violeta Marín / Vinyet Morral, Nil: Marc Sole, i amb la participació especial de Teresa Vallicrosa i Pep Cruz.

►És una producció de Dagoll Dagom, Amb la col·laboració especial de TMB i el suport de la Generalitat de Catalunya.

►Coneix els espectacles de Dagoll Dagom.

Espectacles – graella