►Delikatessen concert es va estrenar al Teatre Maldà de Barcelona el 2014, sota la direcció de Delikatessen i Llàtzer Garcia, i des d’aleshores ha fet gira per diferents teatres de Catalunya i Espanya.

►Delikatessen són un quartet vocal femení creat el 2011. El seu repertori inclou temes coneguts cantats a quatre veus a cappella i interpretats de manera còmica en la seva posada en escena.

►Algunes de les properes cites amb Delikatessen són:  El 4 de novembre al Bruc., i el 18 de novembre, Sangüesa a Navarra.

►Maria Casellas, Maria Cirici, Mònica Samit i Esther Westermeyer, sota la direcció escènica i la dramatúrgia de Llàtzer Garcia, interpreten els temes de l’espectacle amb els arranjaments musicals de Marina Albero, Araceli Godina, Mònica Samit i Esther Westermeyer. La percussió corporal de Santi Serratosa i la il·luminació i el so de  Guillem Rodríguez.

►Sinopsi
Ens trobem en una festa. Una festa de la que no teníem notícies i amb unes normes curioses. Un lloc on sonaran temes festius com Je ne veux pas travailler o Fever i d’altres més íntims com Amado Mío o Samba one note.Tots nosaltres som els convidats d’aquest cabaret festiu que viatja a través de situacions còmiques, històries d’amor i desamor, esquetxos inversemblants i tocs de percussió corporal a partir del cant a cappella i de l’humor.

►Les quatre integrants de Delikatessen interpreten a una persona que arriba a una festa i que va passant per diferents situacions: des de les converses i flirtejos inicials, a l’eufòria del ball o al cansament nocturn i decadent d’abans de tornar cap a casa. Tot aquest recorregut està explicat a través de temes musicals ben coneguts arranjats a cappella per a 4 veus femenines i a través de textos que el dramaturg Llàtzer Garcia ha adaptat a mida per a aquesta festa-concert.

►Els arranjaments dels temes que s’interpreten al concert s’han fet expressament o s’han adaptat per a l’espectacle. Els diferents autors que han adaptat les cançons les han compost a 4 veus per a Delikatessen. Els arranjaments són d’Esther Westermeyer, Mònica Samit, Marina Albero, Araceli Godina.

►Algunes de les cançons de l’espectacle són: Hernando’s Hideaway. Je ne veus pas travailler. Imagine. Java jive. Banana Boat. I will survive. Fever/Hit the road Jack. We are young. Amado Mío. Samba One note. Tómate esta botella conmigo. Umbrella/Singing in the rain.