►El nou projecte d’El cor canta  per la temporada 2024-25 serà una suite de l’òpera La gata perduda feta pel mateix creador de l’obra: l’Arnau Tordera.

►L’òpera es va estrenar el 2022 al Gran Teatre del Liceu i va rebre el premi Max 2023 a millor espectacle musical, el Premi Núvol  2022, el Premi Josep Anselm Clavé a millor producció de cant coral, el Premi Crítica Serra d’Or 2023 i un premi extraordinari Teatremusical.cat 2023.

►El cor canta:

►Una realitat nascuda a partir del cant simfonicocoral, però que va molt més enllà. Fa cinc anys que enriqueixen el corpus d’obres catalanes de gran format per a cor i orquestra.

►Fomenten la cultura mitjançant la participació, la col·laboració, la coproducció, la formació, la innovació, la nova creació, la integració, la igualtat i el respecte. Treballem temes sensibles per tal de generar, transmetre i encomanar emocions que ajudin a transformar la societat.

►El concert es podrà veure a L’Auditori de Barcelona, al Teatre Kursaal de Manresa, el Teatre Municipal de Tarragona i al Teatre L’Atlàntida de Vic.