►En aquesta segona edició els beneficis del concert van anar destinats a Refugees Welcome, una organització sense ànim de lucre d’àmbit estatal que ajuda a les persones refugiades a compartir pis amb persones que viuen aquí i volen llogar una habitació a preu social.

►El repertori d’AMOR x AMOR estarà integrat en aquesta ocasió per cançons d’amor que no pertanyen al món del teatre musical, però que seran interpretades per professionals del gènere. I es podran veure pel canal de Teatremusical.cat.

►Alícia Serrat i Dani Campos van ser els encarregats de dirigir escènicament i musicalment a Clara Altarriba, Daniel Anglès, Víctor Arbelo, Albert Bolea, Marta Capel, Mariona Castillo, Georgina Cort, Laura Daza, Lu Fabrés, Marc Flynn, Dídac Flores, Jan Forrellat, Ernest Fuster, Jana Gómez, Víctor Gómez, Ferran González, Ferran Guiu, Júlia Jové, Xavi Navarro, Patricia Paisal, Neus Pàmies, Sylvia Parejo, Sara Pi, Lucía Torres i Joan Vázquez, acompanyats per una banda de quatre músics integrada pel director musical Dani Campos al teclat, Norman Cilento (bateria), Ramon Regada (baix) i David Sánchez (guitarra). El concert comptarà també amb la participació del cor de l’escola Aules.

►AMOR x AMOR va sorgir el 2017 de manera espontània, a través d’un article al blog de teatre musical Out of Broadway proposant l’organització d’un concert de duets de musicals el dia de Sant Valentí.

►Marisol González, autora del blog Out of Broadway i organitzadora del concert AMOR x AMOR explica: “La nit del 14 de febrer de 2017 va ser inoblidable. Sobre l’escenari del Victòria vam viure moments màgics i irrepetibles superant el que havia somiat utòpicament un mes abans. La generositat i l’amor compartit, tant per part dels professionals com del públic, no podia acabar aquell dia. És fascinant la idea de transformar l’AMOR romàntic que celebra Sant Valentí en un AMOR global a través de la música i per una causa solidària.”