►Una àmplia i variada programació amb grans títols i artistes famosos:  Antonio Banderas, Ricardo Darín, Dani Rovira, Concha Velasco, Tricicle…

►El passat divendres el Grup Balaña va presentar una àmplia i variada programació per aquesta nova temporada 2019-20 amb més de 50 espectacles, que inclou 6 grans musicals, comèdies, un thriller, monologuistes d’stand up comedy, espectacles de dansa i concerts.

►La seva oferta teatral pretén arribar a tots els públics amb els millors shows i espectacles del moment. Per això, l’extensa cartellera de la nova temporada inclou grans títols i famosos artistes en una àmplia diversitat de formats. Del conjunt d’espectacles -amb més de 400 artistes, entre actors, cantants, músics i ballarins-, 32 títols són estrenes a Catalunya i 15 èxits que tornen.

► Els cinc escenaris del grup van acollir la passada temporada més de 650.000 espectadors, el que representa un 26% del total d’espectadors de Catalunya. És a dir, una de cada quatre persones que va anar al teatre la temporada passada va escollir una obra de Grup Balaña.

►EL TEATRE TÍVOLI

►El Teatre Tívoli celebra enguany el seu centenari esdevenint l’epicentre de grans musicals, concerts i espectacles de reconeguts artistes del panorama nacional i internacional. Dins de la seva programació, l’emblemàtic teatre presenta els musicals “El Jovencito Frankenstein”  amb Victor Ullate i Marta Ribera, “West Side Story”, “A Chorus Line” (que produeix i codirigeix Antonio Banderas), “El Médico” i “Flashdance”.

►El nou espectacle de Dani Rovira, “Odio”; l’exitós “El sentido del humor” (amb  Santiago Segura, José Mota i Florentino Fernández); el retorn de Ricardo Darín amb “Escenas de la vida conjugal”; l’espectacle flamenc “Farruco y Fernández”; i els concerts de Manolo García (per primer cop en acústic), El Niño de Elche i Rhapsody of Queen.

►TEATRE COLISEUM

►El Teatre Coliseum estrena temporada amb el musical “La Tienda de los Horrores” i, entre altres obres, presenta també “Hits” (l’espectacle de comiat de Tricicle), el nou show de “Los Vivancos” i l’esperat concert de Lisa Standfield.

►TEATRE BORRÀS

►El Teatre Borràs hi haurà L’obra d’Agatha Christie “Muerte en el Nilo” que obre una temporada al Teatre Borràs amb 14 espectacles, en la que destaquen l’incombustible “Pel davant i pel darrera”, “El funeral” (amb Concha Velasco), i les estrenes de “Sopar amb batalla” de Jordi Casanovas i la comèdia-thriller interactiva “Pecats imperdonables”.

►TEATRE CLUB CAPITOL

►Les dues sales del Teatre Club Capitol es consoliden com “La Casa de la Risa” amb el retorn de “Immortal” de Bruno Oro i “Les coses excepcionals” de Pau Roca, i les estrenes de “Bona gent” de Quim Masferrer, “Fortnique” de Toni Moog, “Más vale solo que ciento volando” d’Edu Soto, “Los monólogos de la vagina” amb Alicia González i Meritxell Huertas, “Coitus”, la comèdia i “Smiley (una història d’amor)”, la continuació, vuit anys després, de la comèdia revelació que compta amb el seu equip original format per Guillem Clua, Ramon Pujol i Albert Triola.

►Destacar també l’aposta del Grup Balaña per la versió original a l’hora de programar espectacles originals de destacats monologuistes anglesos i americans. Després de la bona experiència de l’any passat amb Jim Gaffigan, per a enguany ja estan confirmats Reginald D Hunter i Rich Hall.