►El Jovencito Frankenstein s’acomiada de Barcelona aquest diumenge 10 de novembre.

►Després de Barcelona farà parada a Saragossa.

►Els espectadors de Catalunya que vulgui anar a veure El Jovencito Frankenstein al Teatre Tívoli de Barcelona tenen una última oportunitat aquesta setmana.
►El musical és una producció de Letsgo Company amb direcció d’Esteve Ferrer, i el repartiment està encapçalat per Víctor Ullate Roche, al paper protagonista interpretant al metge Frankenstein; Marta Ribera, a la promesa escandalosa del doctor, Elizabeth Benning; Jordi Vidal, que interpreta el personatge d’Igor; Albert Gràcia, com el Monstruo, Anna Herebia com a Inga i Teresa Vallicrosa l’exuberant assistent de Frederick Frankenstein i Frau Blücher.

►Amb llibret del reconegut cineasta i comediant, Mel Brooks en col•laboració amb Thomas Meehan, la comèdia musical està basada en la delirant pel•lícula homònima que Brooks va dirigir el 1974 i compta amb la col•laboració musical especial de la directora i coreògrafa, Susan Stroman.

►Sinopsi:
►Frederick Frankenstein, un reconegut científic de Nova York, rep la notícia que el seu avi, Victor Von Frankenstein, ha mort i li deixa en herència tot el seu patrimoni amb la condició que vagi al seu castell a Transsilvània immediatament. Tot i renegar del seu cognom i tractar d’evitar que se’l relacioni amb tot el que es diu que el seu avi va fer en el passat, va a Transilvània a ordenar el seu llegat. Per a això, ha de deixar a Nova York a la seva promesa, Elizabeth Benning, amb la qual espera casar-se algun dia.

► A Transilvània coneix a Igor, nét de l’ajudant del seu avi Victor, a Inga, una sensacional assistent de laboratori que Igor ha contractat per a ell, i a Frau Blücher, la qual va ser assistent de Víctor i “alguna cosa més” que majordoma del castell. Entre tots intentaran convèncer a Frederick perquè segueixi les petjades dels seus avantpassats i comprovi que es pot ressuscitar matèria morta. Els ciutadans de Transilvania, amb l’Inspector Kemp al capdavant, intentaran per tots els mitjans impedir que això passi, i la seva promesa, Elizabeth, provocarà una situació encara més compromesa que donarà lloc a un gir inesperat en la vida de tots, inclòs el poble de Transsilvània.