►Avui, després del nou decret d’estat d’alarma per part del Govern Central i de la posterior reunió del PROCICAT, s’ha anunciat el confinament nocturn a partir de les 22h i fins les 6h a Catalunya, amb una excepció per les activitats culturals que hauran de finalitzar a les 22h de la nit, permetent al públic arribar als seus domicilis fins les 23h. D’aquesta manera, el Gran Teatre del Liceu modifica els seus horaris a partir de demà dilluns i per als propers 15 dies.

Don Giovanni, que es va estrenar ahir amb èxit, canviarà els horaris de 5 funcions previstes a les 20h a les 19h per poder acabar poc abans de les 22h. La nova normativa preveu que l’entrada de l’espectacle sigui una garantia per desplaçar-se al seu domicili un cop finalitzada la representació. L’única funció que no es veu afectada de l’òpera és la del 8 de novembre prevista a les 17h. Les portes del Teatre s’obriran, tal com està previst en el protocol, una 1h i 15 min abans de l’inici de l’espectacle, 17:45h, i de forma esgraonada. La sessió prèvia de l’òpera, tal com es va anunciar es farà a la sala principal i s’iniciarà a les 18:15h.

►L’espectacle Sis Solos Soles, microòperes de nova creació coproduïdes entre el Liceu i Òpera de Butxaca i Nova Creació,  també veurà afectat per aquesta restricció horària aplicada pel PROCICAT alterant l’horari d’un dels seus tres passis previstos l’1 de novembre. La representació de les 20h es traslladarà a les 12h del matí i es mantindran els passis de les 17h i les 18:30h.

►El toc de queda no afectarà a l’horari del concert simfònic De Carmen Amaya a Estrella Morente previst pel dissabte 7 de novembre a les 18h.

►El Liceu es posarà en contacte amb tot el públic afectat per informar-los dels canvis i les possibles opcions. Així mateix, el Teatre restarà pendent de les possibles pròrrogues tant de l’estat d’alarma com del toc de queda i anirà adaptant la seva programació a aquesta situació extraordinària fruit de la pandèmia.