►La sala presenta 12 espectacles per a tots els gustos. Els Pirates Teatre, companyia que gestiona el Maldà des del 2013, celebra els seus 20 anys amb 2 estrenes i 3 espectacles en gira.

►Algunes propostes musicals:

►Aquesta tardor la sala recupera dues creacions que comparteixen la joventut dels seus equips i les ganes de posar en escena les seves inquietuds a ritme de música. Per un costat, aquest octubre, els amants dels musicals podran gaudir de Disset Anys, de la companyia La Beatriz, una peça nostàlgica i còmica que posa en escena el trànsit entre l’adolescència i l’edat adulta a través de cançons de fins a 10 famosos musicals.

►Els Pirates celebren el seu vintè aniversari amb dues noves produccions, La setena porta i Els secundaris, i amb tres espectacles en gira, Boira a les orelles, La Mascarada i El somni d’una nit d’estiu, que recuperen amb motiu de la celebració.

►L’equip d’El Maldà remarca el seu agraïment a tothom qui fa possible que el projecte segueixi endavant, alhora que reivindica la cultura com un bé essencial per al nostre país i la necessitat d’arribar al 2% del pressupost.