►El TNC presenta una programació amb 39 propostes obertes a tots els públics i amb la vocació de continuar sent una porta al món.

►El 26 de setembre, s’inaugurarà la programació de la Sala Gran.

►Una història a partir de fets reals que té com a punt de partida la indústria de les pel·lícules d’animació dels grans estudis nord-americans. Una producció pròpia amb una partitura i un llibret en mans d’un equip jove i ple de talent (guanyador de la primera edició del RIIIING!): idea original d’Oriol Burés, dramatúrgia de Blanca Bardagil, Oriol Burés i Víctor G. Casademunt, direcció escènica de Gara Roda i música d’Adrià Barbosa i Abel Garriga.

►Amb paraules de Natàlia Garriga, consellera de Cultura, “és important que el Teatre Nacional de Catalunya comenci la seva temporada amb el musical Ànima a la Sala Gran, una aposta per la nova creació jove amb un text nou. Perquè la nostra feina com a institucions públiques és arriscar i apostar per produccions noves i ambicioses. I amb aquest risc, crear nous hàbits, trencar estereotips, normalitzar formats petits i grans, i meravellar el públic creant musicals memorables en llengua catalana”. 

►Pots descobrir tots els espectacles en aquest enllaç:

https://www.tnc.cat/ca/espectacles-2024-2025

Foto de família temporada 2024-25. Autor: David Ruano.