►El Teatre Conservatori acollirà aquest cap de setmana 4 funcions del musical ‘El Mag d’Oz’ de Manresa Teatre Musical.
Un muntatge dirigit per David Bacardit, amb traducció de Sílvia Santamaria, direcció vocal d’Elisabet Paulet i coreografies de Pablo Testa Grösbaum i Ariadna Guitart Pujol.

►Dorothy Gale és una jove òrfena que viu a la granja dels seus oncles. L’avorriment i el desencís pel món que l’envolta la porten a fugir i amagar-se en un circ ambulant, on els seus artistes li explicaran una història fantàstica que és interrompuda per un tornado. Aquest durà la noia i el seu gosset Toto a un món nou. La màgica i desconeguda terra d’Oz on haurà d’enfrontar-se a malvades bruixes i a mags poderosos, alhora que descobrirà la força dels seus recursos a través dels seus amics i companys de viatge.

► “El meravellós Mag d’Oz”, novel•la de L. Frank Baum, va inspirar la pel•lícula de culte ‘El Mag D’Oz’, protagonitzada per la inoblidable Judy Garland. La cinta, que va ser nominada a sis premis Oscar, destaca per la seva partitura i els personatges inusuals que amb els anys s’ha convertit en una icona de la cultura popular americana.

►Un musical interpretat pels alumnes de Manresa Teatre Musical (MTM), que ja han portat a la programació muntatges com ‘Summer love’, ‘Hello Dolly’ o ‘La bella i la bèstia’, entre d’altres.