► A partir del 28 de setembre de 2023.

► Beon. Entertainment amb Dario Regattieri al capdavant de la productora anuncia l’estrena del musical “El tiempo entre costures” al Teatre Apolo de Barcelona el pròxim 28 de setembre. Una superproducció musical basada en la novel·la homònima de María Dueñas.

►Després de l’èxit de la primera gira en què va recórrer les ciutats de Madrid, Sevilla, València i Saragossa i l’obligada parada a causa de la pandèmia, el musical reprèn la gira a partir del setembre recorrent noves ciutats. Barcelona serà una de les grans places on poder gaudir d’aquest musical que tant èxit ha generat entre el públic i la crítica.

►El musical El tiempo entre costures” és una aposta de la productora per títols. La composició musical ve de la mà d’Iván Macías i l’adaptació del llibret de Félix Amador, tots dos seran capaços de traslladar l’espectador a cadascun dels escenaris creats per María Dueñas, que també ha tingut un paper rellevant com a assessora en tot el procés creatiu.

►Dins l’equip creatiu, format per un reixit grup de professionals del teatre musical amb una important trajectòria en grans produccions, destaquen Federico Barrios Fierro a la direcció artística –West Side Stoy, Sonrisas y Lágrimas o Cabaret; Ricardo S. Cuerda, considerat un dels millors escenògrafs d’Europa a càrrec de l’escenografia de l’espectacle; Lorenzo Caprile creador del disseny del vestidor de SIRA, i la resta del vestuari és obra de Marietta Calderón. El disseny d’il·luminació l’ha realitzat Felipe Ramos, i el de so per Javier Isequilla. L’equip creatiu el completa amb María José Santos a la direcció vocal i Jose Félix Romero com a responsable de coreografia i moviment.

►Sinopsi
►La jove modista Sira Quiroga abandona Madrid als mesos previs a l’inici de la guerra civil arrossegada per l’amor desbocat cap a un home que gairebé no coneix. Junts s’instal·len a Tànger, una ciutat mundana, exòtica i vibrant on tot allò impensable es pot fer realitat. Fins i tot la traïció i l’abandó.

►Sola i aclaparada per deutes aliens, Sira es trasllada a Tetuan, la capital del Protectorat espanyol al Marroc. Amb argúcies inconfessables i ajudada per amistats de dubtosa reputació, forja una nova identitat i aconsegueix engegar un selecte atelier en què atén clients d’orígens remots i insospitats.

►A partir de llavors, amb la contesa espanyola acabada d’acabar i l’europea a punt de començar, el destí de la protagonista queda lligat a un grapat de personatges històrics entre els quals destaquen Juan Luis Beigbeder —l’enigmàtic i escassament conegut ministre d’Afers Estrangers del primer franquisme—, la seva amant, l’excèntrica Rosalinda Fox, i l’agregat naval Alan Hillgarth, cap de la intel·ligència britànica a Espanya durant la Segona Guerra Mundial. Entre tots ells l’empenyeran cap a un arriscat compromís en què les teles, les puntades i els patrons del seu ofici es convertiran en la façana visible d’una cosa molt més tèrbola i perillosa.

Teatre Apolo
►El Grup Smedia va tornar a obrir les portes del Teatre Apolo l’any 2021, amb una renovada i moderna oferta teatral.

►L’arribada d’aquesta superproducció, El tiempo entre costuras, basat en l’exitosa novel·la de María Dueñas, ve a completar 2 anys en què grans produccions ¿Quién mató a Sherlock Holmes? El Musical, Fama o Pretty Woman El Musical.

►El Teatre Apolo obre el teló cada dia amb una oferta completa i atractiva: musicals, teatre, concerts, comèdies, obres d’humor, màgia, ballets, i espectacles per a tota la família.

►Beon. Entertainment
►Beon. Entertainment és la productora encapçalada per Dario Regattieri que aposta per la producció de títols propis i originals.

►Entre les seves produccions més emblemàtiques destaca el musical El Médico, basado en el bestseller de Noah Gordon. Un musical que ha estat cinc anys sobre els escenaris, dos en gira per Espanya amb una nova producció, sumant grans èxits de crítica i públic i superant les 500 funcions. beon. també ha realitzat la coproducció del musical d’idea original ¿Quién mató a Sherlock Holmes?, dedicat al personatge més famós de Conan Doyle.

►La producció d’una nova idea original Antoine, el musical que explica la increïble història d’Antoine de Saint-Exupéry -creador del Petit Príncep-, li va atorgar el Premi MAX al Millor Espectacle Revelació.

►Entre els últims treballs de la companyia hi ha el musical El tiempo entre costuras, basat en l’exitosa novel·la de María Dueñas i guanyador absolut després de la primera gira dels Premis BroadwayWorld Spain amb 10 guardons, entre ells el de Millor Musical. Obligat a aturar-se a causa de la pandèmia reprèn ara la gira en què recorrerà noves ciutats del panorama nacional.

►Una productora que va apostar per un nou concepte d’espectacle teatral amb format late night show que permetia la participació dels assistents: La gran noche de Eurovisión La gran noche de los musicales estrenats al Teatro Amaya de Madrid.

►L’octubre del 2022 va estrenar al Teatre Calderón de Madrid La Historia Interminable el musical, basat en la novel·la homònima de Michael Ende. Una superproducció que destaca per ser l’única que utilitza la tècnica de l’animatrònica sobre l’escenari i que romandrà en cartell fins al maig del 2023. Aquest musical es portarà a dues úniques ciutats la tardor que ve.

►La productora estrenarà el setembre del 2023 Forever Van Gogh. Una idea original del productor que comptarà amb la música d’Ara Malikian i les coreografies de Chevy Muraday. Un espectacle envoltant que uneix música, dansa i noves tecnologies per mostrar la vida del pintor a través dels quadres.