►El 23 de març, el 50% de la taquilla del musical serà per a la fundació que treballa per la fundació que treballa per la millora de la qualitat de vida de les persones amb demència.

► “Invisible” és un espectacle que explora la naturalesa de la memòria i la ruptura amb el passat. Dos dels seus protagonistes, l’Àlex i el Noah, decideixen entrar a la clínica White Ink per esborrar alguns dels seus records més traumàtics i començar així de zero.

►L’Alzheimer Catalunya Fundació lluita per aconseguir tot el contrari: que les persones que conviuen amb aquesta malaltia puguin tornar a recordar, encara que sigui per un breu període de temps, petites coses de la seva vida.

►Sota aquesta premissa, TL Producciones i Alzheimer Catalunya uneixen forces amb una funció benèfica que tindrà lloc el proper 23 de març a les 21 h; i on la meitat de la recaptació anirà destinada a la fundació i la feina que fa per millorar la qualitat de vida de les persones amb demència.

►Desprès de la funció, hi haurà un espai on el públic assistent podrà compartir amb actors, l’equip de producció i Alzheimer Catalunya, i fer preguntes sobre l’obra o l’Alzheimer, al voltant d’una copa de sangria.

► “Invisible” és un musical amb un toc de ciència-ficció que parla de la fama i les seves conseqüències, de la pèrdua i la necessitat, del dolor i del record per a superar les nostres pors i continuar vivint. “Invisible” aprofundeix sobre la vulnerabilitat dels protagonistes quan aquests decideixen esborrar els seus records per començar de zero.

► “Invisible”, es representa a l’Eixample Teatre de Barcelona amb Lucía Torres, Adrián Rodríguez, Paula Berenguer.