►Després de la seva estada al Teatre Calderón de Madrid durant aquesta temporada, el musical La història interminable s’estrenarà al Teatre Apolo de Barcelona el 22 de novembre. Aquesta superproducció està basada en el llibre escrit per Michael Ende.

►El musical compta a més amb una posada en escena insòlita i, actualment, és l’únic que utilitza l’animatrònica per dotar de realisme criatures com Fújur, el mític drac blanc de la sort, Artax o el Comerrocas.

►El musical està produït per Dario Regattieri amb la productora beon. Entertainment. Compta amb música d’Iván Macías i lletra de Félix Amador, i la direcció artística de Federico Barrios Fierro. L’escenografia és obra de Ricardo S. Cuerda, el disseny de la il·luminació de Felipe Ramos i Jesús Díaz, el disseny de vestuari d’Antonio Belart, la direcció tècnica de Pablo Santos, el disseny de so d’Alejandro Martín, la direcció vocal de María José Santos, i completa l’equip creatiu Aaron Domínguez, com a responsable de caracterització.

KREAT FX és l’empresa encarregada de crear l’animació electrònica de les figures que permetran recrear els éssers fantàstics que formen part d’aquesta història.

La Història Interminable és una gran producció musical que transportarà l’espectador a un món màgic juntament amb els personatges mítics del llibre escrit per Michael Ende. Entre les 16 cançons que formen part de la seva banda sonora hi ha inclòs el mític tema The Neverending Story.

►Per dissenyar Fújur, el drac blanc de la sort, s’han necessitat més de 50 metres de roba de peluix fabricada especialment. Es tracta d’una criatura que pesa 600 kilos que, igual que la resta de criatures que formen part del Regne de – Caracol de Carreras, el caballo Artax, la tortuga Vetusta Morla i el Comerrocas -, se n’han necessitat més de tres mesos de feina d’un equip de 30 persones. Molts dels seus moviments s’accionen per sistema de cables i palanques per als quals s’han utilitzat en total 300 metres de cable de fre.

►Per a aquest musical s’han creat 94 perruques de cabells naturals i hi ha més de 200 canvis de vestuari.

►Sinopsi

►L’Emperadriu Infantil està mortalment malalta i el seu regne, Fantasia, corre un greu perill. La salvació depèn d’Atreyu, un guerrer valent de la tribu dels pells verds, i Bastian, un nen tímid que llegeix amb passió un llibre màgic.

►Només un ésser humà pot salvar aquest lloc encantat. Junts emprendran un fascinant viatge a través de terres de dracs, gegants, monstres i màgia que no té marxa enrere. A mesura que s’endinsa a Fantasia, Bastian també haurà de resoldre els misteris del seu propi cor.