►La Rateta presumida del 12, 13 i 14 d’octubre.
►Basat en el clàssic de Charles Perrault: La rateta presumida. Una versió plena de gràcia i d’energia que combina les titelles amb una acció coreogràfica i musical de cançons, cantades a duo per les dues actrius. Energia, acció i una accentuada gestualitat són potser les tres paraules que més defineixen l’espectacle i que garanteixen el seguiment entregat de nens i familiars que constitueix el seu públic. (Revista PUTXINEL.LI. Toni Rumbau)
►Sinopsi:
►Hi havia una vegada una rateta molt presumida que tenia per costum, cada dia, granar l’escaleta i el portalet de casa seva. Un dia va trobar una moneda i, en vista de què no era de ningú, va decidir comprar-se alguna cosa. Un mercader ambulant que passava per allà li mostrà objectes d’arreu del món, però el que li cridà l’atenció fou un llacet màgic que feia que tot el que la veiés amb ell posat, quedàs enamorat d’ella. El que no sap la rateta, és que aquest fet es convertirà en una processó de pretendents de tota casta i no sempre del seu gust, però… arribarà a trobar l’amor gràcies al llacet?
►Autor és Charles Perrault, la dramatúrgia és una creació col·lectiva, la direcció de Joan Gomila. El concepte de l’espectacle l’ha creat Cristina Brunet, i el produeix: La Frontal d’espectacles interpretada per Irene Salord i Cristina Brunet.
►La construcció dels titelles és d’Eudald Ferré la música de Cesc Montané, la il·luminació de Joan Gomila, elvVestuari de La Fornal d’Espectacles.
►Madein de 20 d’octubre al 9 de setembre.
►Sinopsi
►La Maria i el Raül són uns nens molt pobres que sobreviuen recollint deixalles en un abocador d’escombreries que després venen. Un dia, en comptes de recollir, es posen a jugar muntant una nina amb parts de diferents nines que troben. La nina, Madein, serà una gran sorpresa per a ells quan cobri vida. Ella vol ser una persona com ells. Tot es complica quan apareix a l’abocador un home amb aire amenaçador que busca desesperadament una nina que sembla molt valuosa per a ell. La Madein trobarà com sortir-se’n, alliberant els nens del perill i donant-los, de passada, l’oportunitat d’un futur millor, però a costa d’un gran sacrifici.
► “I sobre tot observa el món que t’envolta amb ulls resplendents perquè els secrets més grans estan sempre amagats als llocs més insospitats. Qui no creu en la màgia mai no la trobarà.” (Roald Dahl)
►La dramatúrgia i direcció escènica és de Gerard Vàzquez, la lletra de les cançons de Pere Anglas
►La música d’Artigas, l’ajudant de direcció i direcció escenes musicals: Aina Lluch, i la direcció de veu i dicció d’Eva Lluch.
►A sobre l’escenari:
Madein: Bruna Artigal / Aina Lluch
Maria: Judit Batchelli/ Aina Lluch
Raül: Ferran Rull / Adrià Andreu
I la participació especial de Ramon Canals
►Els tres porquets del 15 de desembre al 17 de febrer.
►Sinopsi
►Hi havia una vegada tres porquets que vivien amb la seva mare. Un bon dia, l’empresa on treballa la mare tanca la filial i l’obliga a marxar tota sola a la Xina per conservar la feina. És llavors quan els tres porquets s’hauran d’espavilar i construir-se una casa des de zero. Les desavinences entre germans faran que cadascú se’n faci la seva segons el seu criteri i les seves ganes de treballar: una casa de palla, una de fusta i una altra de maons. Totes tres construccions seran posades a prova pel temible llop ferotge, que no podrà evitar les seves ànsies per clavar una bona queixalada als tres porquets.
►De Joseph Jacob, amb la direcció d’Albert Pueyo.
►Amb el següent repartiment:
Mireia Casado / Cristina Ramírez
Ivette Novell / Paula Joseph
Aina Ros / Rubén Pino
David Bonilla / Javi Vélez