►A partir del 3 de febrer de 2024.

El vestit pop de l’emperador de La Roda Produccions s’instal·larà els caps de setmana de febrer i març a l’Eixample Teatre de Barcelona. És un espectacle escrit i dirigit per Dani Cherta amb música de Keco Pujol, direcció musical de Manel García, coreografies de Meri Bonet, el vestuari d’Antonio Harillo, la il·luminació de Fran Agramunt i el disseny gràfic d’Ingenia Creatius.

►L’interpreten en Guillem Martí, en Jordi González, la Lou Martín i l’Eleazar Masdeu.

►Sinopsi

►En un regne de flaixos i miralls, sa Majestat l’Emperador Presumit té per costum estrenar quatre vestits cada dia. Però per més vestits que acumula, cap el satisfà. Necessita el millor dels millors, el més sublim, el més modern… I ara més encara que s’acosta la passarel·la anual de la reialesa! Cal un vestit únic per a un emperador únic. Tan especial que només els més llestos de palau el podran apreciar. Algú reconeixerà la veritat sobre el nou vestit de l’emperador?

►L’espectacle

►Us imagineu algú tan tan preocupat pel seu aspecte que no li importa gairebé res més a la vida? Només pendent del mirall i només amic dels qui li riuen les gràcies. Us imagineu no estimar ningú més que a un mateix? I vinga fotos, vinga aplaudiments, i només roba i petons al mirall. Gens pendent per les necessitats dels altres i només pendent del seu propi melic. Doncs ara imagineu-vos que aquest etern presumit és, ni més ni menys, que l’Emperador! Qui procurarà pel bé del poble? La Roda Produccions us presenta el seu nou espectacle musical adreçat a infants, joves i tota la família. Prepareu-vos per riure, cantar i ballar de valent amb Sa Majestat Presumida i tota la seva cort de nobles llepaires. Una història de despropòsits que, tot i que pugui semblar-ho, no està basada en fets reals. Un espectacle de soldats i majestats a ritme pop i amb plataformes. Una combinació explosiva que només podia ser obra de La Roda Produccions…

►La Roda produccions

►La Roda Produccions va néixer l’any 2001 a Gavà, sota la direcció de Dani Cherta, amb els objectius clars de crear espectacles de gran qualitat (tant estètica com teatral). Adreçat a un públic familiar, utilitzant valors actuals (socials i intel·lectuals), sense caure en els tòpics i sense oblidar mai que el teatre per a públic familiar, ha de divertir, distreure i interessar. En aquests anys, La Roda Produccions ha realitzat més d’una quinzena d’espectacles. Tots s’han pogut veure per Catalunya i han girat per tot l’estat Espanyol. Els espectacles de La Roda, han fet Temporada estable en diferents Teatres de Barcelona i Madrid, han estat seleccionats en les fires i mostres més rellevants de teatre infantil i juvenil i han participat en múltiples i diverses campanyes escolars. La Roda és un projecte que neix de la il·lusió i que viu amb passió tot allò que representa el teatre. Per això, aquest, com la resta d’espectacles, ens permeten continuar somiant per fer realitat nous compromisos en el camp de l’escena.