►Els colors de Duke Ellington s’estrenarà l’1 de novembre en dues funcions.

►Un artista tan inquiet com Marcel Tomàs torna a sorprendre amb una nova aventura teatral i musical, ara compartida amb la big band del Girona Jazz Project. Una vetllada que ens trasllada al glamur dels elegants clubs nocturns on va triomfar la música de Duke Ellington, pioner i geni de la història del jazz. Però no us deixeu enganyar per tanta elegància. Com en les pel·lícules dels germans Marx, hi haurà molt d’humor i moments còmics imprevisibles. Un concert teatralitzat hilarant per gaudir del jazz d’una manera diferent. Tomàs cantarà, ballarà, divertirà i farà de mestre de cerimònies.

►Amb la creació i direcció artística de Marcel Tomàs la direcció musical i els arranjaments de Xavier Molina i Adrià Bauzó, la interpretació de Marcel Tomàs i Toni Escribano, la  Il·luminació de Gerard Canadell l’espai sonor de Carles Xirgu i el moviment coreogràfic de Marta Ribera.

►La banda la formen Xavi Molina (saxo alt i clarinet), Adrià Bauzó (saxo alt i tenor), Jordi Casas (saxo tenor), Tomàs Pujol (contrabaix), Aleix Cansell (piano), Raúl Gallego (trompeta), Albert Clapés (trompeta), Raúl Pérez (bateria) i Pablo Martín (trombó.

►És una coproducció de Cascai Teatre i Girona Jazz Project. Amb la col·laboració de Temporada Alta.