►La companyia Els Pirates Teatre presenta el disc digital amb les cançons originals de Les Feres de Shakespeare, la seva tercera adaptació d’una comèdia del Bard després de Somni d’una nit d’estiu i Nit de Reis (o el que vulgueu).

►La companyia va fer un pas més en la seva trajectòria portant a escena el seu primer espectacle de gran format. Ara, fan un altre pas, i posen a la venda online el disc en format digital de l’espectacle.

►La presentació oficial del disc serà dilluns 11 de maig a les 19h en directe a través de l’Instagram d’El Maldà (@maldateatre) amb la presència de bona part de la companyia: Ariadna Cabiró, Ariadna Pastor, Laura Pau, Laura Aubert, Jordi Vidal, Lluna Pindado, Arnau Puig, Mariona Castillo i Ricard Farré i Lloll Bertran. L’actor i membre de la companyia, Bernat Cot, farà de mestre de cerimònies i anirà connectant tots i totes per parlar de moments preferits de l’obra, anècdotes del procés d’assajos i alguna sorpresa més.

►Les lletres de les cançons, escrites per Ariadna Pastor, són una reflexió punyent, divertida i necessària sobre la identitat, els rols de gènere, els anhels, els somnis i de com només a través de la raó i el coneixement podem desfer-nos de les cadenes i aconseguir la llibertat. La música original és creació d’Ariadna Cabiró i s’emmarca dins una potent i eclèctica barreja de llenguatges que dóna com a resultat un espectacle musical actual, fresc i modern. Des dels inicis de l’opereta i la comèdia musical fins al jazz dels anys 20, ingredients variats i combinació suggerent. Fent al·lusió a l’època en què es contextualitza l’obra, l’estil es barreja amb pinzellades barroques que són presents en tota l’obra: madrigals, recitatius i baixos obstinats conversaran amb el swing, el blues i el pop.

►El CD de Les Feres de Shakespeare és un enregistrament en directe de la temporada el juliol de 2019 a El Condal.

►Jordi Ballbé ha sigut l’encarregat de l’enregistrament, mescles i edició digital amb la supervisió d’Ariadna Cairó. El disc es pot comprar al web d’El Maldà i té un preu de 8€ amb llibret que conté fotografies de l’espectacle i les lletres.

#SEGUIMAPROP

►Des d’El Maldà engeguen una sèrie d’iniciatives online sota el lema “Seguim a prop” amb la intenció de posar el nostre granet de sorra a la situació d’emergència de les companyies i professionals de les arts escèniques. Gràcies a la feina de tothom que s’ha sumat i s’anirà sumant a la proposta, durant les setmanes vinents aniran anunciant diferents activitats a les nostres xarxes socials i canals digitals.

►La nova programació online oferirà una nova via per seguir gaudint del teatre plegats mentre no ens puguem trobar a les sales. Amb aquestes iniciatives, el públic podrà ajudar i ser partícep de la feina de les companyies gaudint de les seves creacions des de casa. A més a més de la presentació del disc de Les Feres de Shakespeare en format digital, El Maldà i Els Pirates Teatre estan treballant en altres propostes de confinament que presentaran aviat a les xarxes socials.