Els Premis Teatremusical.cat

►El pròxim 12 de setembre, coincidint amb el 6è aniversari de Teatremusical.cat, coneixerem els 64 nominats de la 1a edició dels Premis Teatremusical.cat.

►El premi consistirà en un guardó dissenyat especialment pels Premis Teatremusical.cat que es presentarà el divendres 2 de setembre.

►Els PremisTeatremusical.cat són els primers premis especialitzats en el teatre musical que es fan a Catalunya i amb un jurat paritari format per 8 membres externs al comitè regulador que organitza els premis. Els 8 membres estan tots amb contacte amb algun àmbit relacionat amb el teatre musical i es presentaran el divendres 9 de setembre.

El jurat premiarà les següents categories:
✪Millor musical (de gran format).
✪Millor musical (de petit format).
✪Millor intèrpret en un rol masculí protagonista.
✪Millor intèrpret en un rol femení protagonista.
✪Millor intèrpret en un rol masculí de repartiment.
✪Millor intèrpret en un rol femení de repartiment.
✪Millor direcció escènica.
✪Millor direcció musical.
✪Millor coreografia.
✪Millor llibret.
✪Millor partitura.
✪Millor adaptació.
✪Millor disseny d’il·luminació.
✪Millor disseny de so.
✪Millor vestuari.
✪Millor escenografia.
✪Premi Íñigo Santamaría.

El Premi Iñigo Santamaría:

►El Comitè regulador atorgarà el “Premi Íñigo Santamaría” a una persona, companyia, productora, associació, empresa, mitjà de comunicació que hagi fet una aportació destacada pel teatre musical a Catalunya.
►Aquest es farà públic el dilluns 5 de setembre.

Què és Teatremusical.cat?

►Teatremusical.cat és l’única pàgina web catalana especialitzada en teatre musical. Neix el 12 de setembre de 2016 i en només un any es posiciona com a referent en la informació especialitzada en l’àmbit teatral.

►El seu canal especialitzat de YouTube és un dels més vistos en l’àmbit teatral català. En ell s’hi poden trobar més de 920 vídeos enregistrats als teatres de Catalunya els darrers 6 anys amb 4000 subscriptors i 2.067.967 visualitzacions fins avui.

►A dins el web: http://teatremusical.cat/ hi pots trobar l’espai de novetats. Allà hi ha les notícies especialitzades en el teatre musical que es fa a Catalunya. I un breu recorregut per la història del Teatre musical català.

La botiga especialitzada en CD i diferents productes específics del Teatre musical català.

►Dins l’espai en profunditat, pots trobar l’entrevista del mes i descobrir les 59 entrevistes de com a mínim una hora de durada cada una, a persones destacades del teatre musical català, i dins l’espai sabies que… 28 reportatges especials, articles d’opinió i documentals.

►Un altre dels apartats estrella de la web és l’apartat espectacles on hi ha un arxiu històric amb més de 1700 fitxes dels espectacles musicals que s’han fet a Catalunya des del 1852 fins  l’actualitat.

►L’apartat de publicacions. Aquest apartat consta de cinc seccions on pots descobrir els àlbums, llibrets, partitures, filmacions, les pel·lícules i les sèries que s’han publicat relacionats amb el Teatre musical català.

►Teatremusical.cat #Elwebdelsmusicals.