►A partir del 3 de febrer de 2024.

►Un espectacle amb el llibret i la direcció d’Albert Gràcia, amb la música de Keco Pujol, coreografies de Griselda Astuadillo, vestuari de Leo Quintanta i Albert Gràcia, escenografia d’Escenografies Gràcia i disseny so i llums de Rafel Gràcia i Sasha Ramos.

►És una coproducció de T-Gràcia, Tot Produccions i Enrique Pérez.

L’interpreten: Desşire Moreno, Jan Sanchez en el paper d’Elti. Albert Gràcia en els papers de Gangul 1, Sr. Nyic-Nyic i Ficus Maximus. I Jan Sanchez i Enrique Pérez en els papers de Gandul 2, Secretari, Potus.

►En un racó del món hi ha la granja Nyic-Nyic, una granja que porta molt de temps abandonada.

►Allí hi viu una colònia de ratolins, entre els quals es troba el protagonista d’aquesta història, l’Elti. Un rosegador simpàtic, emprenedor i compromès amb el medi ambient. Cansat de viure entre brutícia, decideix construir un jardí sostenible per així aconseguir canviar els aires de la granja i, a més, cultivar aliments sans i sostenibles.

►El que l’Elti no sap és que les coses no seran tan senzilles: la burocràcia que representa aconseguir els permisos, les plagues que amenacen el terreny i els seus veïns ganduls i entremaliats són només alguns dels entrebancs amb els quals s’anirà trobant.

►Aconseguirà vèncer totes aquestes adversitats i complir així el seu objectiu?

►Ningú diu que sigui fàcil fer realitat el que somiem, però amb una mica d’esforç, qualsevol somni es pot fer realitat!